Αγρίεψε και... δέρνει η Μπενφίκα

Νίκος Κουλιανός26 Σεπτεμβρίου 2020

  • Άτιμο πράγμα το ποδόσφαιρο. Στη διαμόρφωση ενός αποτελέσματος παίζουν ρόλο δεκάδες λόγοι, συγκυρίες, κακές ή καλές στιγμές. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος να πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ, αν έπαιζε με την Μπενφίκα μετά από 10 μέρες ή το ζευγάρι ήταν σε διπλές αναμετρήσεις, θα περνούσε το εμπόδιο των Λουζιτανών. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε την Μπενφίκα την κατάλληλη στιγμή για να την…λαβώσει.
  • Η εικόνα της Μπενφίκα από ματς σε ματς θα είναι όλο και καλύτερη. Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς αγρίεψε στην πρεμιέρα και φιλοδώρησε με 5 γκολ την Φαμαλικάο. Πολύ δύσκολα θα γλυτώσει τον διασυρμό και η αδύναμη Μορειρένσε. Βασική μας επιλογή ο άσος συνδυαστικά με το over 3.5 και..βλέπουμε!
  • Στην Γερμανία σκορ και θέαμα περιμένουμε αρχικά στο ζευγάρι της Άουγκσμπουργκ με την Ντόρτμουντ. Αναμέτρηση που μας δίνει παραδοσιακά σκορ και θέαμα. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες όπως είδαμε και στη πρεμιέρα δύσκολα το ματς θα χει κάτω από 4 γκολ!Βασική μας επιλογή το over 3.5! Από κοντά και το ματς της Μάιντς με την Στουτγάρδη. Το απλό over, εδώ είναι οριακά ανεκτό!
  • Με το δεξί περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η Αταλάντα. Η ομάδα που τρέλανε όλη την ποδοσφαιρική ευρώπη την περσινή σεζόν, έκανε εξαιρετικές κινήσεις και δείχνει ότι θέλει να μείνει στην ελίτ του ιταλικού αλλά και ευρωπαικού ποδοσφαίρου. Η Τορίνο στην πρεμιέρα έδειξε χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα και περιμένουμε να γίνει το ιδανικό θήραμα για τον Ζαπάτα και την παρέα του. Διπλό και over συνδυαστικά.
  • Το 3 στα 3 θα επιδιώξει η εξαιρετική φετινή Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» του Αντσελότι έχουν τρομερή παράδοση με την Πάλας στο Λονδίνο και περιμένουμε νε μεγαλώσουν το σερί. Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι on fire και αναμένεται να βάλει πάλι το λιθαράκι του, το διπλό σε αποδόσεις υπερδιπλασιασμού αξίζουν της προσοχής μας. Λογικά θα επιστρέψει στις νίκες και η Τσέλσι. Το σημείο αξίζει αν κολλησουμε δίπλα και το over,καθώς η Γουεστ Μπρομ δείχνει ο αδύναμος κρίκος της φετινής Premier League.
  • Θα κάνουμε στάση και στην Ιβηρική για να τιμήσουμε το διπλάκι της Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι αρχίζουν αν βρίσκουν ρυθμό και περιμένουμε απέναντι στην ανέτοιμη Έλτσε να κάνει σεφτέ. Οι νεοφώτιστοι ακόμα φτιάχνουν την ομάδα τους, καθώς απέκτησαν συνολικά 14 νέους παίχτες. Το διπλό έχει λογική και αξία σε αποδόσεις γύρω στο 2.10!
  • Οι βόλτες μας θα κλείσουν στη Γαλλία και το «Βελοντρόμ». Η Μαρσέιγ μετά το σούπερ διπλό στο Παρίσι, μπλόκαρε κι έκανε δύο απανωτές γκέλες. Θεωρώ ότι σε τρίτο κολλητό εντός έδρας με αντίπαλο την Μετς θα επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα του Βίλας Μπόας έχει την ποιότητα να το κάνει, ενώ μεσοβδόμαδα αποκτήθηκε και ο ταλαντούχος 28χρονος φορ Ενρίκε με 10 εκ, για να λύσει το πρόβλημα του γκολ. Άσος και over 1.5,για τους λάτρεις τους είδους!
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.