Αγριεμένοι Μονεγάσκοι

Νίκος Κουλιανός23 Ιανουαρίου 2021

Χωρίς ανάσα συνεχίζονται όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή όπου και θα φανεί ποιοι είναι οι ξεκάθαροι στόχοι για κάθε ομάδα λίγο πριν κλείσει και ο φάκελος μεταγραφές. Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τα ματς που θα μας απασχολήσουν.

- ΟΥΕΣΚΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντεμπούτο είχαμε για τον Πατσέτα στον πάγκο της Ουέσκα απέναντι στη Χετάφε, ωστόσο και πάλι η ουραγός της κατηγορίας δεν μπόρεσε ν αποφύγει την ήττα. Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα είναι επιθετικό και ποιοτικό συνάμα. Η Βιγιαρεάλ έχει όλο το πακέτο με σοβαρή εμφάνιση να πάρει το τρίποντο που θα την κρατήσει σ επαφή με την πρώτη τετραδα, μαζί της!

- ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Σε τρομερό φεγγάρι η Φράιμπουργκ μεσοεπιθετικά το επιβεβαίωσε και με την Άιντραχτ. Μεσοαμυντικά οι κομβικές απουσίες του Σανταμαρία και Χέφλερ στοίχησαν και η ομάδα δέχτηκε 2 γκολ!Το θετικό ενόψει Στουτγάρδης είναι ότι επιστρέφουν. Σημαντικές επιστροφές και για τους φιλοξενούμενους, καθώς επανέρχονται οι κομβικοί Βαμανγκιτούκα και Γκονσαλες. Χωρίς αυτούς μοιάζει…ξεδοντιασμένη! Πολύ πiθανό g/g+over!

- ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ωραίο ζευγάρι είναι αυτό. Συγκρούονται δύο ποιοτικές ομάδες με μεγάλη έφεση στο γκολ ,που έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και παραδοσιακά προσφέρουν απρόβλεπτα και ιδιαίτερα εντυπωσιακά σκορ! Κάπως έτσι περιμένω να κυλήσει και η νέα τους μονομαχία. Η βάση μας εδώ είναι το 1-1 και προχωράμε.

- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΙΝΤΕΡ: Έδειξε χαρακτήρα μεσοβδόμαδα στο εξ αναβολής με την Αταλάντα και πήρε πολύτιμο βαθμό. Το σίγουρο είναι ότι συμπλήρωσε 8 ματς χωρίς νίκη και ο προβληματισμός είναι δεδομένος. Απέναντι στους μεγάλους ωστόσο βρίσκει χώρους και συνήθως σκοράρει. Αυτό περιμένουμε να κάνει η Ουντινέζε και με την εξαιρετική Ίντερ που δείχνει ασταμάτητη. Διπλό συνδυαστικά με g/g!

- ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΡΣΕΙΓ: Ντέρμπι του Νότου είναι αυτό με τις δύο ομάδες να χουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες. Η Μονακό έχει βρει τρομερό ρυθμό και με τους Φόλαντ και Μπεν Γεντέρ σκοράρει κατά ριπάς, ενώ στην Μασαλία η γκρίνια έχει φουντώσει και ο Βίλας Μπόας είναι πλέον υπ ατμόν. Θεωρώ ότι το timing είναι εξαιρετικό για τους Μονεγάσκους και ο άσος συνδυαστικά με το over, αξίζει το ρίσκο του.

- ΝΤΑΝΚΕΡΚ – ΑΖΑΞΙΟ: Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Ντενκερκ, τόσο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση σκοράρει πολύ δύσκολα και υποδέχεται την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας μέσα στο 2021. Οι νησιώτες είναι αήττητοι μέσα στο νέο έτος και τρέχουν να προλάβουν την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Το διπλό είναι λογικές τιμές και θα μπείς στις επιλογές μας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.