Άγρια κόντρα Πολάκη-Αραμπατζή: «Κρύβεστε 2 μέτρα άντρας»

Metrosport Team13 Απριλίου 2022

Προσωπική αντιπαράθεση με βαριές κουβέντες για την άρση ασυλίας του Πολάκη μετά από μήνυση της βουλευτού της ΝΔ για συκοφαντική δυσφήμιση - «Να πάμε στο δικαστήριο και να ''με πάτε αίμα'' όπως έχετε πει!» - Η Βουλή ψήφισε την άρση ασυλίας με 158 ψήφους υπέρ και 102 κατά

Ένταση επικράτησε σήμερα στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη και την Φωτεινή Αραμπατζή να λογομαχούν σε υψηλούς τόνους κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας του πρώην Υπουργού έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον του η βουλευτής της ΝΔ.

Η Βουλή λίγο μετά τις 13:00 ψήφισε τελικά την άρση της ασυλίας του βουλευτή του Παύλου Πολάκη, με 158 ψήφους υπέρ και 102 κατά.

Νωρίτερα ο κ. Πολάκης μίλησε για «εκδικητική πολιτική δίωξη» και ουσιαστικά επέμεινε σε όσα είχε καταγγείλει. Μάλιστα, από το βήμα της Βουλής έδειξε φωτογραφία της κυρίας Αραμπατζή «που παρήλαυνε με στολή Μακεδονομάχου», καθώς επίσης και δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, καταδικάστηκε για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους. «Ο κ. Αραμπατζής πήρε το 2014 από το ΚΕΕΛΠΝΟ 39.000 ευρώ για διαφήμιση Που είναι το ψέμα; Ο δόλος; Είχατε παρελάσει με στολή Μακεδονομάχου; Τώρα έμαθα ότι η εφημερίδα «Νέα Σελίδα» δυο μήνες μετά ανακάλεσε επειδή είχε αθωωθεί στο εφετείο η κ. Αραμπατζή», τόνισε ο ίδιος και προσέθεσε:

«Το 85% της λίστας Πέτσα είναι η λίστα ΚΕΕΛΠΝΟ! Αλλά θα το ανασύρουμε αυτό, όπως και τη Novartis. Αυτός είναι ο λόγος της μήνυσης κ. Αραμπατζή. Ξέρετε κάτι; Ψηφίστε ότι θέλετε, είναι σαφές αν πρέπει να αρθεί η ασυλία μου». Μάλιστα σε έντονο ύφος σημείωσε ότι «μετά από 20-30 χρόνια γιατί θα θυμούνται εμένα και γιατί εσάς!».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: protothema.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.