Άγραφος νόμος στο στοίχημα

Θανάσης Κυλώνης20 Ιανουαρίου 2021

Γεμάτο παιχνίδια και επιλογές το κουπόνι και αυτό το μεσοβδόμαδο, με εμβόλιμες αγωνιστικές, εξ αναβολής ματς και παιχνίδια κυπέλλων σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Για τους θεσμούς κυπέλλων, υπάρχει ένας άγραφος νόμος στο στοίχημα. Είτε αποφεύγεις τα καυτά φαβορί είτε τα κοντράρεις. Ειδικά όταν μιλάμε για διπλές αναμετρήσεις, όπως συμβαίνει (κακώς) στην Ελλάδα, ακόμα περισσότερο όταν το φαβορί του ζευγαριού έχει τη ρεβάνς στο γήπεδό του. Όταν μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει καθολικό rotation στην πλευρά του ισχυρού, έχουμε όλο το πακέτο για να πάμε στην κόντρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το σημερινό ματς του δικού μας… κυπέλλου (με συμμετοχή μόλις 12 ομάδων από την Σούπερ Λιγκ και σε διπλά μας, είναι αστείο να λέγεται κύπελλο…) στο Αγρίνιο, όπου ο Ολυμπιακός ταξίδεψε χωρίς 11 βασικούς κατόπιν επιλογής του Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνοι, θα κάνει αλλαγές και ο Δέλλας, καθώς για τον Παναιτωλικό ακολουθεί την Κυριακή «τελικός παραμονής» με τη Λαμία, αλλά το κίνητρο για τους παίκτες του να κερδίσουν τον πρωταθλητή είναι πολύ μεγάλο. Και στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος άλλωστε, οι Πειραιώτες πέρασαν δύσκολα από το Αγρίνιο (1-2). Κοντά στο 2.50 το 1Χ, καλό και το g/g στο 2.20.

Στη Γερμανία, η Σάλκε παίζει απόψε έναν ακόμα «τελικό σωτηρίας», με την Κολωνία που έχει να σκοράρει 5 αγωνιστικές. Η ουραγός αν μη τί άλλο «ξύπνησε» επιθετικά. Κέρδισε 4-0 τη Χόφενχαϊμ στο εντός έδρας ντεμπούτο του Γκρος στον πάγκο της σπάζοντας και το ψυχολογικό ταμπού της πρώτης νίκης ύστερα από πολλούς μήνες, σκόραρε και στη Φρανκφούρτη την Κυριακή με ένα ακόμα γκολ του φορμαρισμένου Αμερικανού φορ Χόουπ, που όπως λέει και το όνομά του έφερε και πάλι την ελπίδα στο Γκένζελκιρχεν, όπως και οι ηχηρές μεταγραφές των Κολάσινατς, Χούντελαρ. Και με τη Μπάγερν να ακολουθεί την Κυριακή, το τρίποντο για τους «μπλε» στο σημερινό εξάποντο είναι επιβεβλημένο. Στο 2.60+ ο άσος δεν είναι ευκαιρία, παίζεται όμως.

Στην Ιταλία, η Αταλάντα δύσκολα θα γκελάρει και πάλι έχοντας απέναντί της τη ντεφορμέ και ελλιπή Ουντινέζε, το διπλό μαζί με over 1,5 πάει πάνω από 2.00.

Στη Γαλλία, με την άμυνα-σουρωτήρι που έχει η Μαρσέιγ και την εκτός έδρας δυναμική που έχει η Λανς, το g/g στο 1.85+ δεν είναι κακό.

Στην Ισπανία αύριο, ξεκάθαρη επιλογή το διπλό της πρωτοπόρου και ξεκούραστης Ατλέτικο στην Εϊμπαρ, που έρχεται από ήττα-σοκ στο Κύπελλο από ομάδα Γ’ κατηγορίας. Οι Βάσκοι δέχονται πολύ εύκολα γκολ, η ομάδα του Σιμεόνε σκοράρει 2+ σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της, μαζί με over 1,5 ανεβαίνουμε κι εδώ στο 2.30.

Στο Κύπελλο Ολλανδίας, τέλος, καλό το 2.00+ στον άσο της Φένλο του φορμαρισμένου Γιακουμάκη, απέναντι στην 5η της Β’ κατηγορίας, Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2 & Over 1,5

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1Χ

ΣΑΛΚΕ – ΚΟΛΩΝΙΑ 1

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΑΝΣ G/G

ΠΕΜΠΤΗ

ΦΕΝΛΟ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ 1

ΕΪΜΠΑΡ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2 & Over 1,5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.