Αγωνιστική «ειδικών συνθηκών» με διλήμματα και... προβλήματα

Δημήτρης Μπούζας03 Απριλίου 2022

Τον τίτλο του σημερινού σχολίου τον χρησιμοποιώ για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν πριν από λίγο καιρό, όντας υποχρεωμένος να καταθέσω άποψη για τις συνθήκες που αντιμετώπιζε ο ΠΑΟΚ σε μια σκληρή και διπλή κόντρα (εντός κι εκτός συνόρων), με τον Λουτσέσκου να βρίσκεται απέναντι σε διλήμματα, αλλά και σε κάποια προβλήματα, των οποίων η διαχείριση απαιτούσε ιδιαίτερη δεξιότητα. 

Είναι αλήθεια πως ο ικανός και έμπειρος Ρουμάνος μέχρι τώρα κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία (με ριψοκίνδυνα rotation) τις αντιξοότητες από τις οποίες οι περισσότερες προέκυψαν από την έλλειψη ποιοτικών εναλλακτικών λύσεων. Τη στιγμή κατά την οποία μάλιστα η ομάδα δίνει μάχη σε δύο μέτωπα (Ελλάδα και Ευρώπη). Πιστεύω πως αυτές οι ειδικές συνθήκες εμφανίζονται εκ νέου στο ντουμπλάρισμα παρόμοιων υποχρεώσεων με δύο υψηλής επικινδυνότητας αποστολές. Εκ των οποίων η μία αφορά τον σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ και η δεύτερη το ιστορικής σημασίας παιχνίδι με την πανίσχυρη Μαρσέιγ. 

Ο Ραζβάν ως εκ τούτου, βρίσκεται σε διαρκή επιφυλακή, θα προσέθετα και σε μία διέγερση «σκανάροντας» όλα όσα έχουν σχέση με τα δύο εξαιρετικής σημασίας παιχνίδια. Με δεδομένο ότι ο σημερινός αντίπαλος θεωρεί πως αν δεν κερδίσει το παιχνίδι, δεν υπάρχει «αύριο» για να πλασαριστεί σε καλή θέση στα πλέι οφ και με δεδομένη την αυτονόητη και αδιαμφισβήτητη δυναμική της δευτεραθλήτριας του γαλλικού πρωταθλήματος, η κατάσταση κρίνεται, θεωρείται και είναι ασφαλώς περίπλοκη και ως εκ τούτου και επικίνδυνη. Στη «Λεωφόρο» εικάζεται ότι ο Ραζβάν θα επιχειρήσει ένα rotation το οποίο θα «εξυπηρετεί» το πλάνο του για την επόμενη σημαντική αναμέτρηση που θα ακολουθήσει σχεδόν άμεσα. 

Η σημερινή αγωνιστική παρουσιάζει ενδιαφέρον - σχετικό βέβαια – και στις άλλες αναμετρήσεις. Οπως θα πληροφορηθήκατε ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε του Ρέντη και προειδοποίησε τους παίκτες του για τους κινδύνους που υπάρχουν, υπονοώντας ασφαλώς ότι είναι πιθανό να εξαντληθεί η κάβα των κλεμμένων βαθμών που εξασφάλισε την διαφορά των 10 βαθμών, με τους Μανούχους και τους Κουμπαράκηδες. Επιπρόσθετα βέβαια ενδιαφέρονται για να «αναστήσουν» αγωνιστικά τον Καμαρά και για να πουλήσουν σχεδόν με το ζόρι τον Σισέ, τον οποίο πλασάρουν από πέρυσι ακόμη στην αγορά. Στο φουλ τα προβλήματα για τον Οφρυδόπουλο, κάτι που δεν συμβαίνει με τον Μπούργος, του οποίου η ομάδα θεωρείται και είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί στην αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες.

ΥΓ1: Εκεί στο λιμάνι τους «ζώσανε» τα φίδια. Η Πόρτο ετοιμάζεται να τους στείλει πίσω (πεσκέσι) τον Σεμέδο, που της τον «κάθισαν» με το ζόρι, χωρίς να πληρώσει βέβαια την ρήτρα των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

ΥΓ2: Μάλλον θα επιβεβαιωθούμε 100% με την κωλοτούμπα – επιστροφή του Φορτούνη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ύστερα από τη δυσαρέσκεια των επιστημόνων οπαδών (των σοβαρών αλλά και της αγέλης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.