Αγωνία για τον Αντετοκούνμπο, ίσως χάσει το All Star Game

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2023

Οι Μπακς πέρασαν… αέρας από το Σικάγο με 112-100 όμως αυτό είχε μικρή σημασία μπροστά στο πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ τραυματίστηκε μόλις στην πρώτη περίοδο στον καρπό σε μία προσπάθεια να αμυνθεί στον Κόμπι Ουάιτ, αποχώρησε και δεν επέστρεψε στο υπόλοιπο παιχνίδι.

Σε εννιά λεπτά που αγωνίστηκε, πρόλαβε να σημειώσει δύο πόντους, να μαζέψει επτά ριμπάουντ και κυρίως να μοιράσει τρεις ασίστ. Με αυτές έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία των Μπακς ξεπερνώντας τον Πολ Πρίσεϊ. Παράλληλα είναι μόλις ο 2ος στην ιστορία, μαζί με τον Κέβιν Γκαρνέτ που ηγείται μιας ομάδας στις ιστορικές λίστες της σε πόντους, ασίστ και τάπες...

Οι Μπακς έφτασαν στην επικράτηση με έναν εντυπωσιακό Μπρουκ Λόπεζ που είχε 33 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις τάπες ενώ από την άλλη πλευρά ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 22 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής των «ελαφιών» Μάικ Μπούντενχολζερ ανακοίνωσε ότι η ακτινογραφία του Γιάννη ήταν «καθαρή», ότι δηλαδή δεν έδειξε κάποιο κάταγμα, ωστόσο ο κίνδυνος να χάσει το επικείμενο All Star Game της Γιούτα είναι πια ορατός.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας…

Ο Τέρανς Μαν είχε 26 πόντους και οδήγησε τους Κλίπερς στη νίκη μέσα στην Αριζόνα επί των Σανς με 116-107.

Οι Ουίζαρντς κυριάρχησαν στην τέταρτη περίοδο (19-38) και πέρασαν από τη Μινεσότα με το 114-106 επί των Τίμπεργουλφς. Ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 35 πόντους, έξι ριμπάουντ και τρία κλεψίματα για τους νικητές ενώ ο Άντονι Έντουαρντς είχε 34 πόντους και τρία κλεψίματα για τους «Λύκους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.