Αγωνία για την πολύτιμη πρόκριση και… αντίδραση για την πώληση Αουγκούστο

Δημήτρης Μπούζας02 Αυγούστου 2023

Επιστροφή… στην βάση, μετά από ένα διάλειμμα που το είχαμε ανάγκη. Αν με ρωτήσετε πως βρίσκω τώρα την κατάσταση, θα σας έλεγα: Όπως ακριβώς την άφησα. Αυτό τουλάχιστον σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, με την ασπρόμαυρη οικογένεια προβληματισμένη, να βιώνει καταστάσεις στις οποίες δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και το κυριότερο να τις αποδεχθεί. 

Ξενερωμένος μέχρις ενός σημείου ο ΠΑΟΚτσής, σχεδόν «εκβιάζει» τον ψυχισμό του, να ξεφύγει από όλα όσα συνεχώς τον πληγώνουν, για να πλησιάσει με άλλη διάθεση και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό την ομάδα του. Το θέλει. Το έχει ανάγκη. Κι αυτό το απέδειξε με την συγκλονιστική παρουσία του στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όμως εκεί που πάει να ξεθαρρέψει και να πάρει ανάσες, έρχονται νέα μαντάτα (πάντοτε εμμέσως και δια της πλαγίας οδού) να του τσαλακώσουν το ηθικό. 

Η είδηση αναφέρει την πιθανότητα νέας πώλησης βασικού παίκτη! Οι διαψεύσεις – ανεπίσημες – αφορούν μόνο το ποσό και όχι αυτή καθεαυτή την πρόθεση να πουληθεί ο παίκτης. Τώρα το πως μπορεί ο «οργανισμός ΠΑΟΚ» να δικαιολογήσει μετά το πρώτο σοκ της πώλησης του αρχηγού και θεμέλιου λίθου που πάνω του θα χτιζόταν η νέα ομάδα και το δεύτερο σοκ ακόμη πιο ισχυρό βάση των εφιαλτικών δεδομένων (γυμνό ρόστερ και παντελής έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στο κέντρο), είναι κάτι που δεν το χωράει ο νους, ούτε και αυτών που αδιαλείπτως σιτίζονται. 

Ασάλευτος επί του προκειμένου ο ασπρόμαυρος προβληματισμός. Με το δίκιο του ο ΠΑΟΚτσής αναρωτιέται τι συμβαίνει και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτές τις εξωφρενικές περιπτώσεις, που δείχνουν ολοκάθαρα ότι ο ΠΑΟΚ πουλάει τα «ασημικά» του ή τρώει τις σάρκες του για να συντηρηθεί. Η λογική λέει πως πράγματι υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι και πολύ σοβαρό. Η ίδια λογική όμως επιτάσσει να το μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. 

Είναι αλήθεια ότι ο Ιβάν αποτέλεσε και αποτελεί καρφί στο μάτι του βρώμικου Αθηνοκεντρικού, αθλητικού και επιχειρηματικού κατεστημένου. Το ίδιο αλήθεια είναι ότι και πολεμήθηκε ανέντιμα και βρώμικα. Σε όλο το διάστημα που οι αεριτζήδες και τα τρωκτικά του κρατικού κορβανά αγωνιζόντουσαν να εξοντώσουν τον αγωνιστή Πόντιο, ο τελευταίος στηρίχθηκε από έναν λαό αποφασισμένο να σταθεί πλάι του, αλύγιστος και αμετακίνητος.

Επί του προκειμένου αυτός ο κόσμος έχει το δικαίωμα να μάθει. Να ακούσει αλήθειες. Να διαπιστώσει διαψεύσεις κακόβουλων σεναρίων. Να του εξηγηθεί ακριβώς τι συνέβη και ο περήφανος ηγέτης του έχει σχεδόν αποσυρθεί από τις μάχες που έδινε ως τώρα και τις οποίες κέρδιζε, πλειοδοτώντας πάντοτε απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο. 

Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ δίπλα του, στο στενό του περιβάλλον και των οποίων την γνώμη σέβεται, θα πρέπει να τον πείσουν να βγει μπροστά και να διαψεύσει όλα αυτά τα κακόβουλα σενάρια που ανατροφοδοτούνται και ανακυκλώνονται από τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, στον «όλο οργανισμό ΠΑΟΚ». Ένα εκ των οποίων αναφέρεται χαρακτηριστικά σε πρόθεση του να εγκαταλείψει την Ελλάδα. 

Κάτι που ασφαλώς το εύχονται από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Τούμπα οι μεγαλόσχημοι και κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που διαφεντεύουν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Να κλείσω το πρώτο σχόλιο μου μετά την επιστροφή μου, ευχόμενος την Πέμπτη να προκριθεί η ομάδα, κάτι για το οποίο αγωνιά (έχοντας και τη σχετική αισιοδοξία) ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.