Αγωνία για Ντραγκίσεβιτς, χαλάρωμα σήμερα

Στέλιος Παρθενάκης17 Δεκεμβρίου 2020

Εκτός του προβλήματος με τη μέση και του διαστρέμματος που υπέστη χθες ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, χτύπησε και στο δεξί γόνατο.

Ο τελευταίος τραυματισμός στο πόδι του Μαυροβούνιου προκαλεί ανησυχία τόσο στον ίδιο τον παίκτη, όσο και στους ανθρώπους του Άρη σχετικά με την κατάστασή του, καθώς χθες έδειχνε να πονάει πολύ.

Όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν αρκετά στο χθεσινό (16/12) παιχνίδι με τη Λάρισα ή ήταν εκτός αποστολής, προπονήθηκαν σήμερα (17/12) στο «Nick Galis Hall». Παρόντες στο γήπεδο ήταν και παίκτες, οι οποίοι είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα, ακολουθώντας, όμως, διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης. 

Η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (20/12, 17:00, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League θα αρχίσει ουσιαστικά από αύριο (18/12) το απόγευμα.

Όπως τους είχε διαμηνυθεί χθες (16/12) από τους διοικούντες την ΚΑΕ, οι παίκτες της ομάδας πήραν ένα μισθό, αυτόν του Οκτωβρίου, και καλύφθηκε σε ένα βαθμό το χάντικαπ που υπήρχε. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.