Αγωνία για Ιντέγε στον Άρη και αντίδραση από Ένινγκ

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Ιανουαρίου 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό, ο Άρης έχασε και τον πρώτο σκόρερ του με τραυματισμό. Ο Μπράουν Ιντέγε χτύπησε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο της συνάντησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Νιγηριανός φορ αποχώρησε κουτσαίνοντας από το Φάληρο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σφίξιμο στην γάμπα και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος κι αν θα είναι στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ξάνθη στο Βικελίδης.

Πέρα του Ιντέγε και ο Δεληζήσης έφυγε από το γήπεδο με πόνους στη μέση μετά από χτύπημα που δέχτηκε πριν το τέλος του αγώνα.

Ένινγκ: «Να προχωρήσουμε»

Στο γκολ του Ομάρ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ.

"Κάναμε καλό ματς αλλά δεν ήμασταν αρκετά έξυπνοι και ήταν κρίσιμο για την εξέλιξη του ματς το γκολ που δεχτήκαμε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Πρέπει να αξιολογήσουμε τι συνέβη σήμερα και να προχωρήσουμε".

Μάρτινς: «Είμαστε σε φόρμα»

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς είπε: "Καταφέραμε να βρούμε τα λιγότερα δυνατά σημεία του Άρη όπως έκανε και ο Άρης απέναντί μας. Ήταν μία δίκαιη νίκη, στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε πέντε ευκαιρίες, σε γενικές γραμμές νομίζω ήμασταν καλύτεροι και τα λάθη μας στην άμυνα ήρθαν από έλλειψη συγκέντρωσης.

Βρισκόμαστε σε καλή στιγμή, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε σε φόρμα παρότι αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Έχουμε παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό, είμαστε ικανοποιημένοι να βλέπουμε παίκτες να επανέρχονται και να είναι σε καλή κατάσταση".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.