«Αγνοήστε τους, φουλ για νταμπλ»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2020

Τον στόχο του Ολυμπιακού με την καταγγελία του στην ΕΕΑ και τα... μυθεύματα περί συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης τον είχε ομολογήσει ο Αλέξης Κούγιας από την πρώτη μάζωξη στα γραφεία της: αφαίρεση βαθμών για τον ΠΑΟΚ. Αυτό προσπαθούν να πετύχουν οι «ερυθρόλευκοι», παράλληλα, με την προσπάθεια να πάρουν πίσω τους δύο βαθμούς που έχασαν στο ματς με την Ξάνθη μέσα στο γήπεδο. Όπως έχουν μάθει να κάνουν και στο παρελθόν (η υπόθεση Βάλνερ το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα), επιχειρούν να πάρουν πίσω τους βαθμούς στα χαρτιά και μαζί και το Πρωτάθλημα.

Μαζί με αυτή την προσπάθεια, δημιουργούν συνεχώς «θόρυβο» και επιχειρούν να παρουσιάσουν ως τον μεγάλο κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Σαββίδη και ευνοημένο τον ΠΑΟΚ για τον οποίο… έρχεται παραδειγματική τιμωρία.

Προφανώς, εκτιμούν ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα αποπροσανατολίσουν την ομάδα και τους παίκτες του Δικεφάλου, θα τους κάνουν να σκέφτονται άλλα πράγματα πέρα από το αγωνιστικό και τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Δυστυχώς, όμως, για εκείνους, οι πρακτικές τους είναι γνωστές. Όχι μόνο σε όσους ζουν εδώ και χρόνια τις… επιστημονικές μεθόδους του καλομαθημένου παιδιού του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά ακόμη και σε παίκτες που ήρθαν τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας και έχουν ζήσει στο πετσί τους τις μεθοδεύσεις (Γκαρθία, επίθεση στην αποστολή της ομάδας στο πρόσφατο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη).

Ολοι πλέον ξέρουν. Γι’ αυτό και η αντίδραση απέναντι σ’ αυτή την άθλια και ύπουλη προσπάθεια του «ερυθρόλευκου» συστήματος να πάρει τα σκήπτρα από τους νταμπλούχους, η απάντηση είναι μία και μοναδική: «αγνοήστε τους». Αυτό λένε άπαντες στην Τούμπα. Στα γραφεία και στα αποδυτήρια. Παίκτες, Φερέιρα και διοίκηση. Και το μήνυμα προς όλη την ομάδα, αυτό που αποτελεί «μότο», την βασική εντολή μέσα στα αποδυτήρια είναι ένα: «Κλείνουμε τα αυτιά μας, σφίγγουμε σαν γροθιά και συνεχίζουμε την πορεία μας προς έναν ακόμη νταμπλ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.