Αγκάνθο: «Θα βοηθήσει τον Άρη ο Λόπεζ, θέλω να δω το Βικελίδης γεμάτο»

Metrosport Team19 Αυγούστου 2020

Ο Κριστιάν Λόπεζ έχει ικανότητες και ποιότητα για να βοηθήσει τον Άρη σύμφωνα με όσα είπε ο Νταβίντ Αγκάνθο στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να δει ένα γεμάτο «Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το με τι ασχολείται αυτή την περίοδο: «Συνεχίζω να είμαι πρόεδρος των αμειβομένων ποδοσφαιριστών στην Ισπανία. Συνεχίζω με πάθος να διεκδικώ τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν πολλά προβλήματα αλλά συνεχίζουμε δυναμικά».

Για τον Άρη: «Φυσικά και τον παρακολουθώ. Διαβάζω τις εξελίξεις. Ο κόσμος με αγαπά και μου στέλνει βίντεο και μιλάμε. Προσπαθώ και βρίσκω τρόπους να μαθαίνω νέα. Είμαστε σε επαφή και με παίκτες για το πως είναι η ομάδα, ο κόσμος και η πόλξ. Μιλάω ακόμη και με παίκτες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα είτε στον Άρη είτε σε κάποιο άλλο σύλλογο. Να τονίσω ότι ο Άρης που ήμουν εγώ δεν έχει καμία σχέση με τον Άρη που είναι τώρα. Θα ήθελα να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας».

Για τον Κριστιάν Λόπεζ: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Γνωρίζω ότι ο Άρης είναι κοντά. Πιστεύω ότι έχει την ικανότητα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Άρης. Δεν γνωρίζω ακόμη εάν έχει κλείσει η υπόθεση. Πάντως, εάν έρθει θα βοηθήσει τον Άρη».

Για τις συνομιλίες με Ματίγια και Κουέστα: «Δεν μπόρεσα να έχω επικοινωνία μαζί τους. Με χαροποιεί αυτό καθώς σημαίνει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το σωματείο και όλα εξελίσσονται καλά. Με τον Ματίγια έχω παίξει αντίπαλος και είναι εξαιρετικός ενώ τον Κουέστα τον παρακολουθώ και είναι καλός. Χαίρομαι για τους Ισπανούς παίκτες που είναι στον Άρη και για το δέσιμο των παικτών με τον κόσμο. Επειδή θέλω να δω τον Άρη, πιστεύω να μπορέσω να έρθω στη Θεσσαλονίκη. Όταν θα γίνουν ομαλοποιηθούν τα πράγματα στην Ισπανία και ξεκινήσουν κανονικά τα πρωταθλήματα τότε ίσως να μπορώ να κάνω κάποιες ολιγοήμερες διακοπές και να έρθω. Τον Σεπτέμβριο πιστεύω ότι θα ομαλοποιηθούν όλα τα προβλήματα και θα μπορέσω να έρθω. Θέλω να δω το Βικελίδης ξανά γεμάτο».

Για Μπαρτσελόνα – Μέσι: «Είναι κάτι που απασχολεί όλο τον πλανήτη. Μια τόσο μεγάλη ομάδα δεν παίρνει τίτλους και έχει να αντιμετωπίσει και το συμβόλαιο του Μέσι. Να του ευχηθώ ότι καλύτερο, να είναι υγιής. Όποια και εάν είναι η απόφαση του να είναι ευτυχισμένος».

Στη μετάφραση βοήθησε ο Αντώνης Σαριόγλου, ο οποίος σχολίασε την κατάσταση του Άρη σημειώνοντας: «Τα πράγματα είναι καλύτερα μετά τη λύση του ban. Κινείται δυναμικά στο κομμάτι των μεταγραφών. Κάνει καλές και στοχευμένες μεταγραφές. Θεωρώ με την προετοιμασία θα είναι πανέτοιμη η ομάδα για τη νέα σεζόν. Δεν θα έχει καμία σχέση με το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Άρης δείχνει ένα καλό πρόσωπο και θα ανέβει βήματα και τη νέα σεζόν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.