Ο Μπόλονι συναντήθηκε μετά από 12 χρόνια με τον Βαράν!

Metrosport Team10 Μαΐου 2023

Αγκαλιά με τον Ραφαέλ Βαράν βρέθηκε ο πρώην προπονητής τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, με τους δύο άνδρες να βρίσκονται εκ νέου έπειτα από διάστημα 12 ετών όταν συνυπήρξαν στην Λανς.

Ο 30χρονος αμυντικός που αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προπονητή τον Ρουμάνο τεχνικό από Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου έτους στη Λανς, όταν ο νεαρός τότε αμυντικός είχε ανέβει από τη β΄ομάδα ενώ ο έμπειρος προπονητής είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας και χρησιμοποίησε τον Γάλλο σε 19 παιχνίδια σε διάστημα έξι μηνών.

Ο Βαράν μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον 70χρονο τεχνικό που τον επισκέφθηκε στο Μάντσεστερ, σημειώνοντας, «Συνάντησα τον προπονητή μου στη Λανς, Λάζλο Μπόλονι. Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε ο ένας τον άλλον έπειτα από 12 χρόνια».

Ο Μπόλονι κατά το παρελθόν είχε αναφέρει, «Στην καριέρα μου είχα δύο παίκτες που όταν άρχισα να μιλάω για ένα πρόβλημα, καταλάβαιναν ήδη μετά από τρεις λέξεις τι ήθελα να πω. Πρόκειται για τον Ραφαέλ Βαράν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.