Άγιος Παντελεήμονας: Η στιγμή που ο 47χρονος μπαίνει αιμόφυρτος σε σούπερ μάρκετ

Παναγιώτα Απέργη11 Οκτωβρίου 2025

Τις τελευταίες στιγμές του 47χρονου άνδρα, που εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να βρουν τη λύση στο νέο αστυνομικό θρίλερ που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το ΣΚΑΪ, ο 47χρονος, που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, μπήκε αιμόφυρτος σε σούπερ μάρκετ της περιοχής, όπου αναζήτησε βοήθεια, ενώ τα χέρια του ήταν δεμένα με tie wraps και είχε μεγάλο τραύμα στο κεφάλι του. Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να προβληματίζει την ΕΛΑΣ είναι πως ο πρώτος τραυματίας κατάφερε να λυθεί και, παρά τα τραύματά του, να ζητήσει βοήθεια. 

Στο μεταξύ, γείτονας των δύο θυμάτων, πολωνικής και ουκρανικής καταγωγής, υποστήριξε ότι τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο διαμέρισμα και ξυλοκοπήσαν βάναυσα τους δύο άντρες, αν και μέχρι στιγμής στελέχη του Εγκληματολογικού Τμήματος της Ασφάλειας Αττικής δεν έχει εντοπίσει ίχνη παραβίασης της εξώπορτας. Μάλιστα, στο διαμέρισμα, εντοπίστηκαν αρκετές ηλεκτρονικές συσκευές, που αποτιμώνται ως κλοπιμαία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.