Άγιοι Ανάργυροι: Νέα καταγγελία για το Αστυνομικό Τμήμα - Αρνήθηκαν βοήθεια σε θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Metrosport Team04 Απριλίου 2024

Μπαράζ καταγγελιών έρχεται στο «φως» της δημοσιότητα για το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε η αδικοχαμένη Κυριακή Γρίβα.

Μιλώντας στο OPEN, μια μητέρα δυο παιδιών αποκάλυψε ότι είχε υποστεί ακραία κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της, γεγονός που την είχε οδηγήσει πολλές φορές στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

«Δυστυχώς, θα μπορούσα να είμαι και εγώ στη θέση της άτυχης Κυριακής. Έχω βρεθεί όμως στη θέση του να πάω να ζητήσω περιπολικό και να μου αρνηθούν με την δικαιολογία πως πρέπει να καλέσω το 100. ‘’Πήγαινε εκεί και αν γίνει κάτι κάλεσέ μας’’, ‘’δεν μπορούμε τώρα να σου φέρουμε περιπολικό’’ και άλλες τέτοιες δικαιολογίες.
Τους είπα σας παρακαλώ, πρέπει να πάρω τα παιδιά από το σχολείο και μου είπαν ‘’μην φοβόσαστε, δεν κάνουν κάτι, έτσι κάνουν για να σας τρομοκρατήσουν αυτοί οι άνθρωποι’’. Αυτό γίνεται ένα χρόνο τώρα αλλά αυτό το τελευταίο περιστατικό είναι περίπου πριν 1,5 μήνα», ανέφερε.

Παράλληλα, η γυναίκα τόνισε ότι διακατέχεται από ένα διαρκές αίσθημα φόβου, που την κάνει να αισθάνεται ότι ζει σε φυλακή.

«Καμία ασφάλεια, φοβάμαι να πάω στις κούνιες. Καμία προστασία, είναι σαν να ζω στη φυλακή, να φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου», πρόσθεσε. 

Αντίστοιχη καταγγελία υπήρξε και από ακόμη μια κάτοικο της περιοχής, που αποκάλυψε ότι ο αστυνομικός στο φυλάκιο δεν την άφησε να μπει καν στο κτίριο, ενώ ήταν βάναυσα κακοποιημένη. 

 «Πριν δύο χρόνια βίωσα ενδοοικογενειακή βία. Βρήκα τη δύναμη και πήγα στο Α.Τ των Αγίων Αναργύρων να το καταγγείλω. Ο αστυνομικός στο φυλάκιο δεν με αντιμετώπισε σωστά. 
Ήμουν άγρια ξυλοδαρμένη, με μώλωπες και μου είπε πως δεν μπορώ να ανέβω γιατί υπάρχει πάνω μία άλλη διαδικασία αυτοφώρου και θα χρειαστεί να περιμένω. Με ρώτησε εάν με χτύπησε, και ήμουν μαυρισμένη, και μου είπε ''καλύτερα να φύγετε'' και να πάω με δικηγόρο. Γύρισα σπίτι και προσπάθησα την επόμενη πάλι ημέρα. Είχε βάρδια κάποιος άλλος αστυνομικός και διαδραματίστηκε πάλι το ίδιο σκηνικό. Μου είπαν πως θα περιμένω πολλές ώρες γιατί ο αξιωματικός υπηρεσίας έχει πάλι αυτόφωρο. Δεν μπήκα μέσα ποτέ», σημείωσε η ίδια. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.