Άγιοι Ανάργυροι-Γυναικοκτονία: Τι λένε οι ψυχίατροι που εξέτασαν το δολοφόνο στη ΜΕΘ

Metrosport Team08 Απριλίου 2024

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο δράστης της δολοφονίας της γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα στους Άγιους Ανάργυρους. Τι λένε οι ειδικοί που εξέτασαν τον 39χρονο γυναικοκτόνο στις ψυχιατρικές τους γνωματεύσεις;

Ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα μπροστά στο Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων είναι «χειριστικός, με επιλεκτική αμνησία» σύμφωνα με τις ψυχιατρικές γνωματεύσεις. Όπως μεταφέρει το σχετικό ρεπορτάζ το Mega, οι ψυχίατροι που είδαν τον 39χρονο αποφάνθηκαν ότι δεν χρήζει άμεσης μεταφοράς στο ψυχιατρείο. Κάνουν λόγο για «παρορμητικές χειριστικές συμπεριφορές».

Ο πρώτος ψυχίατρος που είδε τον 39χρονο σημείωσε: Ασθενής 38 ετών ήρεμος συνεργάσιμος, διατηρεί βλεμματική επαφή και απαντά με σαφήνεια στις ερωτήσεις.  Σχετικά προσανατολισμένος χωροχρονικά. Δεν αναφέρονται διαταραχές αντίληψης και ψευδαισθήσεις.

Δεν ελέγχονται σοβαρές γνωστικές διαταραχές, πλην μιας επιλεκτικής αμνησίας (δεν θυμάται τι συνέβη, θυμάται όμως ότι ξύπνησε στο ασθενοφόρο).

Δεδομένης της κλινικής του εικόνας και λαμβάνοντας υπόψη ότι λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή, δεν χρήζει μεταφοράς άμεσης στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού».

Το Σάββατο τον 39χρονο εξέτασε δεύτερος ψυχίατρος, στη γνωμάτευση του οποίου αναφέρεται:

«Σταθερή κλινική εικόνα.

Λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή.

Δεν αναφέρει ενεργό, αυτοκτονικό ιδεασμό.

Πρόβλεψη παρορμητικών χειριστικών συμπεριφορών.

Συνέχιση της παραμονής του στο Κατάστημα Κρατουμένων Κορυδαλλού υπό συνθήκες αυξημένης επίβλεψης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.