Άγιαξ: Ομαδικά «καρφιά» των ποδοσφαιριστών κατά του προπονητή μέσα από group therapy

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2023

Τον προπονητή τους, Άλφρεντ Σρόιντερ, κάρφωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ, μέσα από group therapy που έγινε στην ολλάνδική ομάδα που φέτος δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά.

Η ολλανδική εφημερίδα Telegraaf αποκάλυψε ότι ο τεχνικός του Άιαντα κάλεσε έναν προπονητή ψυχικής υγείας για group therapy με τους ποδοσφαιριστές, χωρίς την παρουσία του ίδιου. Σε αυτό, ο mental coach ρώτησε κάποια στιγμή τους παίκτες της ομάδας ποιοι πιστεύουν πως το τεχνικό επιτελείο είναι κακό.

Η απάντηση που πήρε ήταν εντυπωσιακή αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες σήκωσαν τα χέρια χωρίς να αποσαφηνίζεται με ποιους ακριβώς είναι δυσαρεστημένοι οι ποδοσφαιριστές.

Το τεχνικό επιτελείο του Άγιαξ αποτελείται, εκτός του Σρόιντερ, από τους δύο βοηθούς του Ματίας Κάλτενμπαχ και Μίκαελ Ράιζιγκερ, τον προπονητή τεχνικής Ρίτσαρντ Βίτσκε, τον προπονητή τερματοφυλάκων Άντον Σέτιενς και τον προπονητή απόδοσης, Αλεσάντρο Σόνμακερς.

Πλέον υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις του συλλόγου αφού ο γενικός διευθυντής Έντουιν φαν ντερ Σαρ και το τεχνικό δίδυμο Χάμστρα - Χούντελααρ σκόπευαν αρχικά να δώσουν ευκαιρία στον Σρόιντερ μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά τώρα να έχουν δεύτερες σκέψεις.

Μέχρι σήμερα, ο Άγιαξ βρίσκεται στην 5η θέση στο πρωτάθλημα μετά από 17 αγωνιστικές ενώ έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Champions League.

Με τον προκάτοχο του Σρόιντερ, τον νυν προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαχ, ο Άιαντας ήταν κυρίαρχος τα προηγούμενα χρόνια κατακτώντας τρία διαδοχικά πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.