Άγιαξ: «Κόβει» παίκτη, λόγω μπλεξίματός του με την μαφία

Metrosport Team09 Αυγούστου 2022

Τα μπλεξίματα του με την Μαροκινή Μαφία, μάλλον σκοτεινιάζουν το λαμπρό μονοπάτι που ήταν έτοιμος να χαράξει ο Μοχάμεντ Ιχατάρεν, αφού ο Άγιαξ σκέφτεται σοβαρά να διακόψει την συνεργασία μαζί του.

Μπορεί η καριέρα του Μοχάμεντ Ιχαταρέν να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς ωστόσο δεν συνεχίζεται με τον ίδιο τρόπο για πολλούς εξωαγωνιστικούς λόγους. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει μπλεξίματα με την μαφία και σύμφωνα με την De Telegraaf η συνεργασία του με τον Άγιαξ θα τερματιστεί πρόωρα.

Ο Αίαντας απέκτησε τον Ιχαταρέν τον Ιανουάριο με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο ο οποίο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο ωστόσο ήδη ψάχνει τρόπο να τερματίσει τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Ιχαταρέν έχει μπλεξίματα με την Μαροκινή μαφία και αυτό τον έχει επηρεάσει σημαντικά. Αυτό το διάστημα προπονείται μόνος του μακριά από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ βρίσκεται υπό την προστασία της αστυνομίας.

Ο παίκτης αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του με την μαφία, ωστόσο φέρεται να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεσή του








Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.