Άγγιξε το διπλό στον Βόλο ο Μακεδονικός, αλλά έμεινε στην ισοπαλία

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Απριλίου 2024

Ο Μακεδονικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Super League 2. 

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι παίκτες του Μαλεζά κράτησαν το μηδέν. Στην επανάληψη, οι ''πράσινοι'' ανέβασαν στροφές και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον ασταμάτητο φέτος Σιμόνι, ο οποίος έκανε το 0-1 στο 75΄. Στη συνέχεια, ο Ραμίρεζ έχασε ασύλληπτη ευκαιρία για να τελειώσει το παιχνίδι και ο Μακεδονικός το πλήρωσε ακριβά, καθώς η Νίκη Βόλου έκλεψε τον βαθμό χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολίτη στο 85΄. 

Οι ''πράσινοι'' επέκτειναν το αήττητο τους κόντρα στις θεσσαλικές ομάδες για τη φετινή σεζόν, καθώς σε οκτώ παιχνίδια μετρούν τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας (70′ Γιαννίτσης), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (86′ λ.τ Μπάλλας), Κάσσος (72′ Πολίτης), Λίταινας, Κρητικός, Πέττας (70′ Μακατσάρια).

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Γρομητσάρης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Λυμπεράκης, Μελετίδης (72′ Γρηγοριάδης), Τσιλιγγίρης (46′ Ζαφειράκης), Κουλούρης (44′ λ.τ Ραμίρεζ), Χάσεκ (60′ Παναγιωτούδης), Μπουλάτοβιτς, Χερίδης (60′ Σιμόνι).

Τα αποτελέσματα

Κυριακή 14/4

Νίκη Βόλου - Μακεδονικός 1-1

ΑΕΚ Β΄- Λεβαδειακός 0-2 

Ρεπό: ΑΕΛ

Η επόμενη (6η) αγωνιστική 

Λεβαδειακός - Μακεδονικός 

ΑΕΛ - Νίκη Βόλου

Ρεπό: ΑΕΚ Β΄

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 38

2. ΑΕΛ 28

3. Μακεδονικός 21

4. Νίκη Βόλου 21 

5. ΑΕΚ Β΄ 18

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.