Αγγελούδης: «Ό,τι έγινε με το γήπεδο της ΑΕΚ, να γίνει και με του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στέλιος Αγγελούδης και με αφορμή το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ έθιξε το μείζον πρόβλημα της έλλειψης αθλητικών εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αγγελούδης υποστήριξε ότι χρειάζονται τόσο ιδιωτικά κεφάλαια αλλά και στήριξη από την πολιτεία για τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων όπως συντονισμός της πόλης.

Μεταξύ άλλων ο Στέλιος Αγγελούδης δήλωσε: «Όπως ξέρετε μετά από μακρά διαδρομή στα αθλητικά πράγματα πρέπει κάποια πράγματα να τα λέμε ως έχουν. Πρώτον, χρειάζονται ιδιωτικά κεφάλαια για επενδύσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις που έχει ανάγκη η πόλη. Οι τελευταίες παρεμβάσεις έγιναν το 2004 με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκτοτε τίποτε. Δεν είναι μόνο τα τρία ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Το δεύτερο είναι όταν η πολιτεία αποφασίζει και ενισχύει υποδομές συλλογών όπως το γήπεδο του Παναθηναϊκού, εν μέρει το γήπεδο της ΑΕΚ, παλιότερα  το Καραϊσκάκη. Είτε είναι μπλε, πράσινη, ροζ, θα πρέπει να δώσει υποστήριξη και στο θέμα των γηπέδων της Θεσσαλονίκης. Από το αθλητικό μου ενδιαφέρον, το σχήμα που λειτούργησε στην ΑΕΚ ήταν σωστό, κάτι αντίστοιχο να γίνει και στον ΠΑΟΚ. Για την ανταλλαγή του γηπέδου της Λεωφόρου, κάτι αντίστοιχο πάει να κάνει ο Άρης. Χρειάζεται ένας συντονισμός της πόλης, να δείξουμε ότι υπάρχουν ικανά στελέχη για να μπουν σε τέτοια λογική.

Εκτός από τις κατασκευαστικές ανάγκες στο θέμα των γηπέδων έχουμε τεράστια κενά στα υπόλοιπα αθλήματα. Κάτι πρέπει να γίνει, η δυτική Θεσσαλονίκη χρειάζεται ένα κολυμβητήριο, δε γίνεται το Εθνικό να δέχεται όλο αυτόν τον όγκο αθλητών. Στον στίβο, δεν βλέπουν ότι υπάρχει μόνο το Καυταντζόγλειο; Η Μίκρα θα κλείσει για έναν χρόνο και πού θα πάνε οι αθλητές της γυμναστικής; Η του χάντμπολ που συνέχεια ανεβαίνει. Δε θέλουμε λόγια, αυτά δεν γίνονται με φιλιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.