Αγγελούδης: «Δεν συγκρίνονται Γκρέι και Καμαρά, ο ένας βάζει γκολ, ο άλλος βοηθούσε αλλού»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Αγγελούδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την μέχρι τώρα εικόνα του Άρη, αλλά και για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ενίσχυση που έκανε στην επίθεση και την εικόνα του Άρη: «Στην επίθεση έπρεπε να ενισχυθεί γιατί πίσω τα δύο βουνά, Μπράμπετς και Φαμπιάνο, είναι απροσπέλαστα.

Έχω παρακολουθήσει τα δύο φιλικά με Ολυμπιακό και Ιωνικό, όπως και τους δυο αγώνες με την Γκόμελ. Έχω δύο εικόνες, η μια είναι με την Γκόμελ στο πρώτο αγώνα, όπου είχε τρομερό ενθουσιασμό επιθετικά, σε κάθε φάση ήταν επικίνδυνος. Στο δεύτερο ματς ήταν πιο μαζεμένη η ομάδα, λογικά γιατί ήταν και αδιάφορο το παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει τον Μανού Γκαρθία και τον Ζερβινιό οπότε το παζλ δεν έχει ολοκληρωθεί, όταν τους δούμε όλους μαζί τότε θα μπορούμε να κρίνουμε και αν θα δούμε κάτι διαφορετικό φέτος. Εγώ πιστεύω πως θα το δούμε. Ο Γκρέι, αν και δεν ήταν τόσο καλός κατά την γνώμη μου, σκόραρε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό. Ο Πάλμα αν συνεχίζει έτσι θα έχει βασικό ρόλο στην ομάδα, είναι πολύ ανεβασμένος και του ταιριάζει και ο ρόλος στο 4-4-2.

Η λογική λέει πως με τον Μανού Γκαρθία στην ενδεκάδα θα αλλάξει το σύστημα και θα παίξει με δύο αμυντικά χαφ και τον Ισπανό μπροστά τους». 

Για την σύγκριση του Γκρέι με τον Καμαρά: «Πιστεύω πως δεν μπορούμε να τους συγκρίνουμε. Ο Καμαρά είναι πιο αγωνιστικός παίκτης, οποίος ταλαιπωρούσε τα στόπερ πάρα πολύ πιέζοντας, ενώ ο Γκρέι νομίζω δεν το έχει αυτό, δεν ξέρω αν το βγάλει στη συνέχεια. Πάντως μέχρι στιγμής ότι ευκαιρία του έρχεται την κάνει γκολ».

Για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τον Ίβιτς τον ξέρουμε, είναι ένα καλός προπονητής και σοβαρός, θα είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή για τον Άρη, αλλά μακάρι να είμαστε έτοιμοι να τους περάσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.