Αγγέλου: «Οι φίλαθλοι Ηρακλή και Άρη έδειξαν το καλύτερό τους πρόσωπο- Ευλογημένοι που το ζήσαμε»

Metrosport Team14 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή, Διονύσης Αγγέλου μιλώντας για την άνοδο της ομάδας του στην Α1. Μια επιτυχία που συνοδεύτηκε και από μια πολύ όμορφη κερκίδα, αποτελούμενη από οπαδούς και των δύο ομάδων, που έστειλαν ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του αθλητισμού. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Εγώ στο παρελθόν έχω ζήσει κερκίδα με οπαδούς και των δύο ομάδων, σε πολλά παιχνίδια. 

Σε κάθε περίπτωση, ήμασταν πολύ χαρούμενοι που είχαμε οπαδούς και των δύο ομάδων και νομίζω πως το ίδιο το χάρηκε και η ομάδα του Άρη. Άλλωστε, από την παραμονή κιόλας του αγώνα, είχαμε συμφωνήσει και οι δύο ομάδες ώστε να υπάρχουν οπαδοί και από τις δύο μεριές. Η συνεργασία ήταν άψογη, ενώ βοήθησε πάρα πολύ και η ομοσπονδία αλλά και η αστυνομία στο να καταφέρουμε αυτό.

Παρά το γεγονός πως υπήρχε μια παραφιλολογία πως δεν θα τελειώσει το ματς και θα γίνουν επεισόδια, η φίλαθλοι και των δύο ομάδων δείξανε το καλύτερό τους πρόσωπο και όλα κύλησαν ομαλά. Ήταν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ευλογημένοι που το ζήσαμε αυτό

Γενικότερα η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και τα κορίτσια το ευχαριστήθηκαν. Είχε πολύ ωραίο παλμό το παιχνίδι από την κερκίδα. Ο στόχος μας ήταν η άνοδος και η ομάδα να πάει εκεί που της αρμόζει. Και με τη βοήθεια του κόσμου το καταφέραμε».

Για το αν τον ενοχλεί το γεγονός πως η συνύπαρξη των οπαδών και των δύο ομάδων αποτέλεσε «είδηση» και έκανε μεγάλο ντόρο στα σόσιαλ μίντια: «Μακάρι το παράδειγμα που έδειξαν οι δικοί μας οπαδοί να το δούνε και εκεί στην ομοσπονδία, ώστε και άλλες διοργανώσεις να γίνουν με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Προχθές είχαμε ένα περιστατικό στο παιχνίδι με την Πυλαία, που με δυσαρέστησε και δεν ξέρω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε θέσεις στους πάγκους, επειδή οι οπαδοί μας ήταν κοντά στη κερκίδα των φιλοξενούμενων. Νομίζω πως υπάρχει μια δαιμονοποίηση και θεωρείται πως είναι δεδομένο ότι θα γίνουν επεισόδια».

Τέλος, μίλησε και για τις συμβουλές που δέχεται από τον πατέρα του: «Κάνει πολύ καλές τοποθετήσεις όσον αφορά τα ψυχολογικά και τα συναισθηματικά. Για το τακτικό κομμάτι δεν πολυμιλάμε. Αλλά για το πως πρέπει να προετοιμαστεί η ομάδα στον ψυχολογικό παράγοντα είναι ο καλύτερος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.