Αγγέλου: «Ο ΠΑΟΚ είναι κολώνα του ελληνικού μπάσκετ, ίσως δεν φτάνουν 9 νίκες»

Γιώργος Πετρίδης11 Ιανουαρίου 2020

Στην ομαδικότητα και την φρεσκάδα που επικράτησε της κούρασης και της επιθετικότητας στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Λάρισας, Βαγγέλης Αγγέλου, μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι πρέπει να πω μερικά πράγματα. Ευχαριστώ στον Παρκς που ενώ είχε συμφωνήσει εδώ και 20 μέρες με τη Νίζνι, ρίσκαρε το συμβόλαιο του και έπαιξε με αυτοθυσία αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ευχαριστώ και στον κόσμο. Η επιθυμία του κ.Ρισούλη ήταν να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Το τρίτο ευχαριστώ πάει τους παίκτες μου. Ο Παρκς ήταν μη βασικός, ο Ρας άνοιξε τους διαδρόμους και ο Παπαντωνίου έβαλε ψυχή και πλήρωσε την ένταση των επαφών. Η ομάδα αντέδρασε παρότι τρεις βασικοί παίκτες ήταν ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού. Ως προς το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ξέραμε ότι είναι επιθετική ομάδα. Προσπαθήσαμε στο τέλος να επιτεθούμε στην κούραση τους. Είναι καλή ομάδα αλλά επικράτησε η φρεσκάδα και η ομάδικότητα».

Για τον αντικαταστάτη του Παρκς: «Είχαμε κλείσει καποιον παίκτη αλλά η επικοινωνία μας ήταν μη συμβατή στις αρχές της ομάδας. Ο μάνατζερ του ήθελε να καθυστερήσει. Έχουμε δεύτερη και τρίτη λύση και περιμένουμε. Στην αγορά δεν υπάρχουν παίκτες. Θέλουμε παίκτη με ποιότητα και χαρακτήρα, με στοιχεία που να συμβαδίζουν με την ομάδα όπως ο Γκάρετ που ήρθε μέσα στις γιορτές».

Για το όριο παραμονής: «Εχει χαλάσει η δομή του ελληνικού μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι κολώνες του ελληνικού μπάσκετ, ο Ολυμπιακός είναι εκτός. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, ίσως οι εννιά νίκες να μην φτάνουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.