Άγγελος Αναστασιάδης σε παίκτες του ΠΑΟΚ: Παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μακάρι να ξεντυνόμουν να παίξω το ντέρμπι κι εγώ μαζί σας»

Γιώργος Ζαΐρης03 Ιανουαρίου 2023

Αύριο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη και πλέον άπαντες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο κινούνται στους ρυθμούς του ντέρμπι. 'Έτσι και ο Αγγελος Αναστασιάδης με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα στην Τούμπα και στα αποδυτήρια της ομάδας όπου εκτός από τις καθιερωμένες ευχές σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσα από μια σύντομη ομιλία, θέλησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Παιδιά αυτή τη στιγμή παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είστε η ομάδα που κάνει τις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες. Όταν ήμουν προπονητής έλεγα ότι φτάστε εκεί και χάστε το. Αν κάνετε αυτό που πρέπει το αποτέλεσμα θα έρθει. Ξέρω ότι είστε στενοχωρημένοι για το προηγούμενο αποτέλεσμα. Οι πρωταθλητές όμως φαίνονται στο πως ξεπερνάνε τις ατυχίες. Πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά. Αύριο έχετε ένα ματς που όλοι γνωρίζετε πόσο σοβαρό είναι. Να είστε ευτυχισμένοι όσοι αγωνιστείτε. Μακάρι να ξεντυνόμουν να το παίξω κι εγώ μαζί σας. Είναι ένα παιχνίδι που καλείστε να παίξετε για εσάς και τις οικογένειές σας, για τον κόσμο -που είναι πάρα πολύς- και για τον προπονητή σας.

Σας πιστεύουμε.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.