ΣτοMetropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Αγγελίνος, ο οποίος τοποθετήθηκε για τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Όπεν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Για την πορεία του Τσιτσιπά και τον σημερινό του αποκλεισμό: «Μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από μια τεράστια επιτυχία κόντρα στον Ναδάλ, ο οποίος ήταν μπροστά με 2-0 σετ. Το στατιστικό του Ναδάλ, ήταν 223 νίκες και μια ήττα, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος το μέγεθος της επιτυχίας του Τσιτσιπά. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι ήταν κουρασμένος και βρέθηκε σε καλή μέρα ο αντίπαλός του. Το τένις, είναι συνδυασμός πραγμάτων, η κούραση σωματική και ψυχολογική, η μέρα που βρίσκεται ο αντίπαλος. Μην ξεχνάμε, ο Μεντβέντεφ είναι ο πιο φορμαρμισμένος παίκτης το τελευταίο εξάμηνο».
«Ήταν μια εμπειρία και τεράστια επιτυχία για τον Στέφανο. Μέχρι πρότινος, δεν είχαμε παίξει ούτε σε προκριματικά. Είναι ασύλληπτο αυτό που πέτυχε. Εκνευρίζομαι με τα μίντια, διότι εστιάζουν σε αρνητικά πράγματα και όχι στις επιτυχίες του».
Αγγελίνος: «Εκνευρίζομαι με τα media για τον Τσιτσιπά»
Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2021
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Προτείνουμε
-
Ούτε στο WRC: Αθήνα-Θεσσαλονίκη μέσω... ειδικών διαδρομών! 23 Δεκεμβρίου 2025
-
Κακοκαιρία-Χριστούγεννα: Πού θα βρέχει… σερί για μέρες 23 Δεκεμβρίου 2025
-
Χριστούγεννα: Σήμερα (23/12) κλείνουν τα σχολεία-Πότε γυρίζουν οι μαθητές 23 Δεκεμβρίου 2025
-
Super League: Χριστούγεννα 2025 VS 2024-Οι διαφορές στη βαθμολογία 23 Δεκεμβρίου 2025
-
ΠΑΟΚ: Δυναμικό «μπάσιμο» για Χουγκάζ 23 Δεκεμβρίου 2025
-
Κίνα: Κάτι... τρέχει με τη Μογγολία-Μετέφερε (;) πάνω από 100 διηπειρωτικούς 23 Δεκεμβρίου 2025
-
Νεάπολη-Ασλανίδης: «Έχουμε βελτιωθεί σημαντικά» 23 Δεκεμβρίου 2025
-
ΠΑΟΚ: «Έπεσε ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ντρκούσιτς» 23 Δεκεμβρίου 2025