Αγγελική Ηλιάδη: «Η ζωή μου θα γίνει βιβλίο και θα το γράψω εγώ»

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2022

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν Αγγελική Ηλιάδη, με τη γνωστή τραγουδίστρια να μιλάει μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

«Ο Γρηγόρης δήλωσε ότι δεν είμαστε πια μαζί κι αυτό πριν από πάρα πολύ καιρό, οπότε δεν υπάρχει μπέρδεμα εδώ. Να ‘ναι καλά που τα ξεκαθάρισε. Δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη σχέση, μία πολύ όμορφη επαφή, που όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι και ευρισκόμενοι και οι δύο στην πραγματικότητα, είδαμε ότι τελικά δεν μπορούσαμε να συμβαδίσουμε. Και νομίζω ότι είναι πολύ πιο ώριμο να τελειώνεις κάτι και να έχεις την ωριμότητα να βλέπεις ότι δεν πάει παρακάτω» είπε, συγκεκριμένα, για τον χωρισμό της.

Όσον αφορά τη προσωπική της ζωή τόνισε: «Είμαι single και μ’ αρέσει πάρα πολύ. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος και νομίζω ότι είναι πρόκληση για κάποιον να μπορέσει να είναι δίπλα μου. Είμαι μία γυναίκα δημιουργημένη, έχω τα παιδιά μου, έχω το δικό μου πρόγραμμα και τη δική μου καθημερινότητα. Είμαι και λίγο κακομαθημένη, οπότε δε μπορώ πολύ εύκολα να αλλάξω κάτι για κάποιον άλλον».

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου: «Δεν είμαστε Σουηδοί σε καμία περίπτωση. Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια όπως και να ‘χει, είτε ο ένας συνεχίζει τη ζωή του κάπου αλλού και ο άλλος κάπου αλλού», σημείωσε η Αγγελική Ηλιάδη. Δείτε το βίντεο:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.