Αγγελάκας κατά Σταμάτη: «Τηλεοπτικές καρακάξες εναντίον της ελεύθερης τέχνης»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2021

Με μια ανάρτηση που «σπάει κόκκαλα» στο προφίλ του στο Facebook σχολίασε ο γνωστός τραγουδοποιός, Γιάννης Αγγελάκας, την κίνηση της Σάσας Σταμάτη να ανέβει στη σκηνή στη θεατρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

«Οι τηλεοπτικές καρακάξες - υπαλληλάκια της οικονομικής εξουσίας της χώρας μας εναντίον της ελεύθερης τέχνης; Ενδιαφέρον ακούγεται. Είναι ο μοναδικός, ίσως, πόλεμος όπου η οικονομική ισχύς και η τηλεοπτική προπαγάνδα το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να δυναμώσουν τον εχθρό τους. Αυτοπανωλεθρία λέγεται αυτό. Καλύτερα να επιστρέψουν στα ασφαλή τηλεοπτικά τους στούντιο να συνεχίσουν την αγαπημένη τους υπνοβασία», έγραψε ο Γιάννης Αγγελάκας.

Την οργή τους, θυμίζουμε, μέσω Facebook δεν έκρυψαν τις προηγούμενες ημέρες τόσο η τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου όσο και η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

Μεταξύ άλλων η Τάνια Τσανακλίδου έγραψε «ένα τηλεσκουπίδι, μπήκε λέει, με μπράβους σε παράσταση και την διέκοψε», ενώ η Κλέλια Ρένεση «οι παρεμβάσεις και οι τραμπουκισμοί γίνονται στην αρένα του μποξ και εκεί έχει πλάκα. Στο θέατρο βγάζεις τον σκασμό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.