«Αγγαρεία» για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2020

Αυλαία στην παρουσία του στο φετινό Basketball Champions League ρίχνει απόψε ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται απόψε στο «Παλατάκι» την Τέλεκομ Βόννης.

Ρεαλιστικά είναι ένας αγώνας που απασχολεί ελάχιστα τον μπασκετικό Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, βλέπει κατάματα πλέον το φάσμα του υποβιβασμού, ο προπονητής παραιτήθηκε και αναζητείται ο αντικαταστάτης, οι παίκτες είναι στα όριά τους.

Κι αυτός είναι εντελώς αδιάφορος καθώς το τρένο της πρόκρισης πέρασε κι έφυγε μπροστά από τα μάτια του ΠΑΟΚ πριν από αρκετό καιρό. Ο αποκλεισμός του απλά σφραγίστηκε στην ήττα από την Μπρίντιζι στην Ιταλία. Κυρίως όμως, όταν τίθεται σε αμφιβολία η αγωνιστική επιβίωση της ομάδας, η ευρωπαϊκή διάκριση δεν είναι καν θέμα… συζήτησης. Γι’ αυτόν τον λόγο ο αγώνας με τη γερμανική ομάδα είναι ο τελευταίος που απασχολεί καθώς υπάρχουν ένα σωρό άλλα ανοιχτά ζητήματα τα οποία καταδεικνύουν το βουνό των προβλημάτων. 

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί με υπηρεσιακό δίδυμο προπονητών (Νεραντζάκης-Καραΐσκος) και μετά από αυτό το παιχνίδι, θα κοιτάξει το μέλλον του και κυρίως, τον επόμενο προπονητή. Κακά τα ψέματα, μοναδική χρησιμότητά του είναι να πάρουν ένα ακόμη παιχνίδι με την ομάδα οι Εμ Τζέι Ρετ, Τζακόρεϊ Ουίλιαμς, αλλά και να μάθει τους συμπαίκτες του ο Μπόμπι Μπράουν καθώς ο έμπειρος Αμερικανός παραμένει μακριά από τα επίπεδα στα οποία περίμεναν οι άνθρωποι του Δικεφάλου ότι θα βρισκόταν. 

Αντιθέτως, για την Τέλεκομ Βόννης ο αγώνας έχει αξία καθώς θέλει στη χειρότερη περίπτωση να διατηρηθεί στη 2η θέση του ομίλου για να έχει καλύτερη… διασταύρωση στην επόμενη φάση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.