Ο Μπράντον δείχνει πολύ... ζεστός, ο Νάρεϊ είναι στα καλύτερά του

Γιώργος Ζαΐρης13 Μαρτίου 2023

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Δικέφαλος χθες στο Πανθεσσαλικό ανεξάρτητα αν η εικόνα του δευτέρου μέρους ίσως να ήταν από τις πιο μέτριες στο δεύτερο γύρο. 

Προφανώς και όσο παρέμενε αυτό το 0-1 όλοι οι φίλοι του Δικεφάλου θα σκέφτηκαν την Λειβαδιά, το Ηράκλειο και το Περιστέρι εκεί δηλαδή που ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί δεν είχε φροντίσει να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και το πλήρωσε τελικά. Αυτό δεν έγινε χθες και το πιο σημαντικό είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη. Μια νίκη που του επιτρέπει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή πριν μπει στα πλέι οφ. 

Η διαφορά από την κορυφή είναι στους επτά βαθμούς και αυτή από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι στους πέντε.

Χθες είδαμε έναν εξαιρετικό ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος. Αλλά και με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Κλασσικές ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος κέρδισε δέκα κόρνερ και για να καταλάβουμε πόσο μέτριος ήταν στο δεύτερο μέρος, το πρώτο του κόρνερ μετά την έναρξη του δεύτερου σαρανταπενταλέπτου το κέρδισε στο 68'.

Δεν πρέπει να προσπεράσω την εμφάνιση του Νάρεϊ που έφτασε τις δέκα ασίστ στο Πρωτάθλημα όπως και το γκολ του Μπράντον που δείχνει πολύ ζεστός. Οπως επίσης σημαντικό και το ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει χωρίς να κουβαλήσει τιμωρίες λόγω καρτών.

Φυσικά ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μπει στα πλέι οφ με 58 βαθμούς και όχι με 54. Αναφέρομαι στους δυο βαθμούς που του στέρησε το VAR στο ματς με τον Αστέρα και τον ΠΑΣ. Δεν μπορώ να το προσπεράσω.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.