Αγαπητός: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023


Με εντυπωσιακό φίνις στο Πρωτάθλημα ο Αστέρας Αμπελοκήπων ανανέωσε τη συμμετοχή του στην Α’ κατηγορία.

 Στα τελευταία επτά παιχνίδια της κανονικής περιόδου είχε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ν. Γενεά ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά ώστε να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ και νίκησε με 3-1. 

Ακολούθησε το παιχνίδι ξανά με τη Νέα Γενεά αυτή τη φορά για τα πλέι άουτ την οποία νίκησε εκ νέου και έτσι πέτυχε τον στόχο της παραμονής. Καθοριστική ήταν η συμβολή στις επιτυχίες του νέου προπονητή της ομάδας Χρήστου Αγαπητού ο οποίος τόνισε:

«Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά που δουλεύοντας σκληρά σε κάθε προπόνηση και παίζοντας έναν τελικό κάθε Κυριακή πέτυχαν κάτι που Πριν από τρεις μήνες φάνταζε αδύνατο.

 Με ένα σερί 8 αγώνων η ομάδα αήττητη και έχοντας να αντιμετωπίσουν την ψυχολογική πίεση του υποβιβασμού ,πέτυχαν 6 συνεχόμενες νίκες και κέρδισαν τον σεβασμό φιλάθλων και αντιπάλων.

Πρέπει όμως να δώσουμε και τα εύσημα στα παιδιά της διοίκησης του Αστέρα που ήταν δίπλα μας και πίστεψαν σε αυτήν την προσπάθεια, και έκαναν τα πάντα έτσι ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

 Η ομάδα του Αστέρα εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Τάσο Αναστασιάδη που υπέστη διάστρεμμα στο τελευταίο παιχνίδι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.