Αγαπημένε φίλε Τάκη Δημόπουλε, αιωνία η μνήμη σου

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2021

Ο Τάκης Δημόπουλος “έφυγε” και μας άφησε για πάντα, αλλά θα ζει στις μνήμες και τις καρδιές όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν.

Ενας κεντροδεξιός αγωνιστής, ένας άνθρωπος του διαλόγου, με ευρύτητα πνεύματος και με αστείρευτη θέληση για προσφορά στη Νεάπολη και, γενικότερα, στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος της Νομαρχιακής Δυτικής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, επί 25 και πλέον χρόνια, με μεγάλη προσφορά στο κόμμα, αλλά χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, καθώς ήταν πάντα υπέρμαχος του “ανοίγματος” προς το Κέντρο, ακόμη και προς την Αριστερά.

Επαιξε σημαντικό ρόλο στα δρώμενα του Δήμου Νεάπολης και της Θεσσαλονίκης. Ηταν υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης το 1986, πήρε ποσοστό 49%, αλλά τη δεύτερη Κυριακή δεν κατάφερε να εκλεγεί και ήταν πάλι υποψήφιος το 1990.
Ηταν άριστος χειριστής του λόγου και ένας ευχάριστος, μοναδικός συνομιλητής, από τον οποίο πάντα είχες κάτι να μάθεις, ή να πάρεις μια αφορμή για προβληματισμό και σκέψη, ανεξάρτητα με το αν αποδεχόσουν όλες τις επιλογές του, ή αν συμφωνούσες με όλες τις απόψεις του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Τάκης Δημόπουλος υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα και ένα ανεκτίμητο πολιτικό κεφάλαιο.

Αιωνία η μνήμη σου μνήμη αγαπητέ πρόεδρε και θερμά συλλυπητήρια στους ανθρώπους της οικογένειάς σου.

Ο πιστός φίλος σου

Παύλος Ανδρώνης 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.