Αφού γίνονται «βήματα πίσω» στην ΕΠΟ γιατί ανάγκασαν τον Ζαγοράκη να φύγει;

Δημήτρης Κανελλάκης16 Ιανουαρίου 2022

Διάβασα με ενδιαφέρον την συνέντευξη που έδωσε ο α' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση όσα είπε για την -πολύ σύντομη- προεδρία Ζαγοράκη στην ΕΠΟ και πώς «κάηκε» η επιλογή κοινής αποδοχής που εξέφραζε ο αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Είναι προς τιμήν του το γεγονός ότι με ειλικρίνεια δηλώνει πως «γίνονται βήματα πίσω στην ΕΠΟ μετά την αποχώρηση Ζαγοράκη»

Δεν ξέρω αν και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν την ίδια άποψη. Αν την έχουν, πάντως, είναι ένα ερώτημα γιατί δεν την εκφράζουν. 

Είπε και κάτι άλλο ο κ. Αντωνίου. Ότι «ο υφυπουργός Αθλητισμού γνωρίζει τις αιτίες της αποχώρησης Ζαγοράκη και δεν μπορεί να πιστεύει ότι η διοίκηση της ΕΠΟ αυτή καθεαυτή φταίει για την αποχώρησή του»

Αν δεν φταίνε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την απόφαση του Ζαγοράκη να παραιτηθεί, ποιος φταίει; Ή, να το θέσω διαφορετικά: αν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τον στήριζαν με την ψήφο τους σε όσα ήθελε να περάσει, γιατί να φύγει από την ΕΠΟ; Μύγα τον τσίμπησε;

Όπως και να 'χει, όμως, αφού και ο Αυγενάκης ξέρει και τα μέλη της Ε.Ε ξέρουν τους λόγους της αποχώρησης του Ζαγοράκη γιατί δεν τους λένε και σε μας, γιατί δεν τους δημοσιοποιούν ώστε να ξέρουν όλοι τι τον υποχρέωσε να τα βροντήξει και να φύγει;

Όπως, επίσης, θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ο κ. Αντωνίου, που έτσι ακριβώς το δήλωσε, τι σημαίνει «το καλοκαίρι θα γίνει η εκλογική διαδικασία για τη θέση του προέδρου με πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής που θα έχει μεγαλύτερες αντοχές;»

Υπάρχει για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ πρόσωπο με μεγαλύτερη αποδοχή απ' αυτήν που είχε ο Ζαγοράκης; Προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω ποιο είναι αυτό το πρόσωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και θα ήθελα πάρα πολύ να δω στην πράξη και τι σημαίνει «έχει μεγαλύτερες αντοχές»

Έχουμε δει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι ακόμη περισσότερα στα τα της ΕΠΟ, αλλά ότι θα ετίθετο και κριτήριο «αντοχών» για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, πραγματικά δεν περίμενα να το ακούσω...   

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.