Αφιξη, ραντεβού με Ρέμπε, ιατρικές εξετάσεις και ο... τελευταίος κίνδυνος για Σβαμπ

Κώστας Πετρωτός30 Ιουλίου 2020

Παρέα με τον αδερφό του Ρόλαντ (καταξιωμένο προπονητή βόλεϊ στην Αυστρία, μαζί στην φωτογραφία) ταξιδεύει από την Βιέννη προς την Θεσσαλονίκη, ο Στέφαν Σβαμπ. Ο 29χρονος Αυστριακός μέσος θα βρίσκεται από το μεσημέρι στην έδρα του ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει τις τελικές επαφές και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Βάσει του προγράμματος που έχει καταρτιστεί, τα αδέρφια Σβαμπ θα έχουν το απόγευμα ραντεβού με τον Όλαφ Ρέμπε προκειμένου να συζητηθούν οι τελικές λεπτομέρειες για το συμβόλαιο συνεργασίας (πιθανότατα τριετές) του Στέφαν με τον Δικέφαλο και αύριο έχουν προγραμματιστεί ιατρικές εξετάσεις.

Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς την τελική συμφωνία των δύο πλευρών, ωστόσο, υπάρχει ένας τελευταίος κίνδυνος που δεν συγκεντρώνει, πάντως, μεγάλες πιθανότητες. Ποιος είναι αυτός; Να καταθέσει νέα, βελτιωμένη, πρόταση η Λέτσε στον Σβαμπ. Όπως έχει εκμυστηρευθεί ο Σβαμπ στο περιβάλλον του (και) τις τελευταίες ώρες, είναι πόθος του να παίξει στην Ιταλία.

Πάντως το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες: Η Λέτσε πολύ δύσκολα θα μπει στην διαδικασία να κάνει άμεσα πρόταση στον Σβαμπ, με δεδομένο ότι υπάρχει μπροστά η τελευταία αγωνιστική όπου θα κριθούν τα πάντα για την παραμονή της στην Serie A και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.
Βρίσκεται στην ζώνη υποβιβασμού, έναν βαθμό κάτω από την Τζένοα, ωστόσο, και οι δύο παίζουν εντός έδρας με αδιάφορες ομάδες (η Τζένοα με την Βερόνα και η Λέτσε με την Πάρμα).

Προφανώς, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι εφόσον κλείσει τελικά ο Σβαμπ, θα αποδειχθεί καταλυτική η τακτική του Ρέμπε να κινηθεί τάχιστα για την απόκτησή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.