Αφήστε ήσυχο τον Τζόλη κόψτε τις αηδίες της Μπριζ

Δημήτρης Μπούζας16 Φεβρουαρίου 2021

Δεν ξέρω τι επιδιώκουν όσοι συμμετέχουν σε αυτήν την χωρίς ιδιαίτερο λόγο και άκαιρη αρνητική θα την χαρακτήριζε ο καθένας μεταγραφολογία που επικεντρώνεται στο πρόσωπο του νεαρού και ταλαντούχου Τζόλη.

Η περίοδος των μετακινήσεων του χειμώνα έληξε και η αντίστοιχη του καλοκαιριού είναι κάπως μακριά. Η εμμονική αναφορά της πιθανότητητας πώλησης (έναντι του οποιουδήποτε – ακόμη και ελκυστικού - ανταλλάγματος) του ταλαντούχου νεαρού άσου, προφανώς δεν είναι ότι καλύτερο για την ηρεμία και την ψυχολογία του παίκτη. Όπως το ίδιο και για την αντίστοιχη προσπάθεια της ομάδας σε ένα κομβικό σημείο των υποχρεώσεων της να βρει το σωστό αγωνιστικό βηματισμό.

Από τη μια μεριά ο παίκτης που βομβαρδίζεται κυριολεκτικά και σχεδόν σε καθημερινή βάση από κάθε είδους δημοσιεύματα πιθανών προτάσεων και από την άλλη η ομάδα που χωρίς να το θέλει ανέχεται όλη αυτή την απρόσκλητη πίεση και ανησυχία. Η ιστορία με τον Τζόλη με το σενάριο της πώλησης του να απασχολεί το σύνολο των ΜΜΕ χωρίς σοβαρό λόγο, είναι μια ενόχληση, τον κύκλο της οποίας θα πρέπει να κλείσει άμεσα ο επίσημος ΠΑΟΚ. Εδώ προκύπτει πλέον η ανάγκη οι όποιοι νταραβερτζήδες ωφελούνται από αυτό το πανηγύρι να καθίσουν στον πάγκο τους ή να μπουν στην άκρη.

Φτάσαμε στο σημείο η Μπριζ να προτείνει - δεν ξέρουμε αν μέσω διαρροών ή επισήμως - την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη χρησιμοποιώνας σαν «δόλωμα» έναν παίκτη που ο ΠΑΟΚ τον πήρε δανεικό για πέντε μήνες. Δεν είμαστε σε θέση βέβαια να μάθουμε ποιοι συνεχίζουν να διατηρούν και γιατί το σενάριο μιας πιθανής πώλησης ενός νεαρού παίκτη ταλαντούχου αλλά και βασικού πυλώνα της ομάδας, ο οποίος ακόμη δεν έχει φορέσει (τρόπος του λέγειν) την ασπρόμαυρη φανέλα. Ελπίζουμε οι απόψεις μας και οι ανησυχίες μας να συμπίπτουν με τις αντίστοιχες της ΠΑΕ του δικέφαλου.

Πιθανότατα έτσι να αντιμετωπίζουν το θέμα, διαβλέποντας το συγκεκριμένο κίνδυνο αρνητικού επηρεασμού του αθλητή, αλλά και της ίδιας της ομάδας από αυτήν την ακατάσχετη και άκαιρη μεταγραφολογία. Ίσως θα πρέπει η ΠΑΕ με μία λακωνική ανακοίνωση της, με ένα τελεσίγραφο, να ενημερώσει τους πάντες και τα πάντα, πιθανούς αγοραστές αλλά και εκπροσώπους της ενημέρωσης που βρήκαν ψωμάκι με τον Τζόλη, ότι αυτός ο παίκτης όχι μόνον δεν πωλείται αλλά υπάρχει σκέψη πάνω του να χτιστεί και ο νέος ΠΑΟΚ. Θα ήταν μία παρέμβαση καταλυτική που θα έβαζε κάποιο τέλος σε αυτόν τον φαύλο κύκλο και θα προστάτευε τον Τζόλη, την ομάδα και τον «όλο οργανισμό ΠΑΟΚ».

ΥΓ: Είναι να απορεί κανείς με συγκεκριμένους σχολιαστές και ρεπόρτερ του συνδρομητικού οι οποίοι αδυνατούν να κρύψουν τις αδυναμίες που έχουν και διατηρούν για ομάδες. Παρακολουθώντας τους αναρωτιέσαι καμιά φορά πως είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται ότι εκτίθενται, παίρνοντας θέσεις για να δικαιολογήσουν όχι ευχάριστα αποτελέσματα. Στην προσπάθεια τους λησμονούν πολλές φορές ότι οι δύο ομάδες παίζουν στο ίδιο τερέν, με τις ίδιες καιρικές συνθήκες και έχοντας την κόπωση των ίδιων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Περιττεύουν λοιπόν ιδιαίτερα οι παρηγορητικές εισαγωγές που κάνουν όταν ζητούν από τους κόουτς την δική τους άποψη για το αποτέλεσμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.