«Άφησε έργο στη Σεν Γκάλεν ο Αμανατίδης»

Metrosport Team05 Αυγούστου 2020

Ο Eλβετός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Σεν Γκάλεν, Κριστιάν Μπρούγκερ φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στο έργο του Γιάννη Αμανατίδη στη Σεν Γκάλεν, αλλά και για τους λόγους που αποχώρησε από τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους που ο Γιάννης Αμανατίδης αποχώρησε από τη Σεν Γκάλεν:

«Η Σεν Γκάλεν εκτίμησε το έργο του Αμανατίδη, αλλά ο ίδιος διαφώνησε για το συμβόλαιο που του πρότεινε και ήταν μόνο για έναν χρόνο. Αυτός ήθελε ένα συμβόλαιο με περισσότερα χρόνια».

Για το έργο του στην ελβετική ομάδα:

«Η δουλειά που έκανε αφορούσε τους επιθετικούς και η αλήθεια είναι ότι ο Αμανατίδης έκανε πολύ καλή δουλειά στη Σεν Γκάλεν. Και οι δυο επιθετικοί του συλλόγου πέτυχαν πολλά γκολ και κατάφεραν να πάρουν μεταγραφή σε Φράιμπουργκ και Ρέιντζερς αντίστοιχα. Άφησε καλό έργο στον σύλλογο και κάποια στιγμή έφτασε και να προπονεί όλη την ομάδα».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δούλεψε πολύ στο τακτικό κομμάτι, γιατί είχε μεγάλη γνώση ο ίδιος ως επιθετικός στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Μετέφερε την εμπειρία του στους παίκτες της ομάδας και το κατάφερε σε ένα δύσκολο Πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.