Αφησαν στίγμα, δεν στιγματίστηκαν

Μάνος Χατζάκης21 Ιουλίου 2020

Το καλύτερο το κράτησαν για το τέλος.Οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές, αυτοί οι έντεκα δηλαδή συν οι δύο-τρεις, που βρίσκονταν στον πάγκο τα τελευταία παιχνίδια των play off, δικαιούνται να πάρουν τη μερίδα του λέοντος, όσον αφορά και τη συνολική προσπάθεια, αλλά και την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Ισως συνιστά αδικία για εκείνους, οι οποίοι τράβηξαν κουπί, στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, αλλά είναι διαφορετικό να κωπηλατείς ξέροντας ότι μπορείς να πάρεις ανάσες και αλλιώς, όταν ξέρεις ότι βρίσκεσαι στα... κόκκινα.

Πέμπτη θέση, λοιπόν, για τον Άρη στο φετινό Πρωτάθλημα, έξοδος στην Ευρώπη και παρακαταθήκη για το πνεύμα της ομάδας, η οποία αρνείται να χάσει, ανεξαρτήτως συνθηκών. Γιατί ακόμη και οι βαριές ήττες στο "Κλ. Βικελίδης" δεν είναι δυνατόν να στιγματίσουν την προσπάθεια, που έγινε από την επανέναρξη και μετά, αν και ο Μίκαελ Ενινγκ στις δηλώσεις της περασμένης Παρασκευής, υποστήριξε το αντίθετο. Ο Γερμανός είπε ότι η χρονιά στιγματίστηκε στο τέλος, αλλά προφανώς τα εξωαγωνιστικά προβλήματα είχαν αντίκτυπο στα αγωνιστικά θέματα. Ακόμη κι έτσι, όμως, η τελευταία εντύπωση είναι η χθεσινοβραδινή.

Ο Άρης έπαιξε στα ίσια τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν φοβήθηκε ούτε δευτερόλεπτο και πήρε το αποτέλεσμα, το οποίο επιτρέπει στους λίγους εναπομείναντες ν' αφήσουν το στίγμα τους στη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, χωρίς να στιγματιστούν, όπως συνέβη στο ματς, για παράδειγμα του "Κλ. Βικελίδης", κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.