Αφεντικό της πόλης η Ίντερ

Γρηγόρης Κόκκινος20 Φεβρουαρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Δεν τα πήγαμε καλά την περασμένη εβδομάδα με την βοήθεια φυσικά και των διαιτητών και μιλάω για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Πέρα από το over του ντέρμπι με τις διαιτησίες που είχε ο Αστέρας και ο Άρης επόμενο ήταν να μην μας βγει ούτε ο άσσος στην Τρίπολη ούτε και το over του Άρη. Έχω μάθει να ζω και με αυτά που μας χαλάνε τις επιλογές μας όπως και με αποτελέσματα όπως της Μπορντό που έπαιζε με δυο παίκτες παραπάνω έκανε ένα σκασμό ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στην Μαρσέιγ. 

Η πρώτη μου επιλογή θα είναι από το Περιστέρι από τον αγώνα του Ατρόμητου ο οποίος ήταν καλός κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης αλλά και άτυχος στο τελικό 2-1. Η Λάρισα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές σε ένα παιχνίδι με απίστευτη εξέλιξη έχασε με 2-4 από την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι θα είναι η πρώτη νίκη του Σάββα Παντελίδη

Στην Γαλλία η Ναντ ευτύχισε να πετύχει δυο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα με την Ανζέ και πήρε το διπλό με 1-3 αλλά παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Η Μαρσέιγ μετά την εποχή Βίλας Μπόας δείχνει άλλο πρόσωπο και προέρχεται από τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Νις. Έχει αξία το διπλό που θα ποντάρω πιστεύω. Η Λίβερπουλ ήταν καλή κόντρα στην Λέστερ αλλά έχασε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι με 1-3 ενώ στην Ευρώπη νίκησε την Λειψία με 0-2. Η Έβερτον έχασε με 1-3 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτυ και ψάχνει νίκες για να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Με τα προβλήματα που έχει η Λίβερπουλ έχει αξία το διπλό.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το διπλό μέσα στο Περιστέρι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα που τον έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με Άρη και ΑΕΚ. Η Λαμία πήρε βαθμό στην Λαμία από τον Αστέρα στο 0-0 της περασμένης αγωνιστικής. Με τα προβλήματα που έχει στην άμυνα ο ΠΑΟΚ το G/G πληρώνει εξαιρετικά. Η Άστον Βίλα είναι εξαιρετική φέτος αλλά στο παιχνίδι με την Μπράιτον κόλλησε στο 0-0 αφού ήταν σκιά του καλού της εαυτού. Η Λέστερ χωρίς να είναι καλύτερη από την Λίβερπουλ με ένα τρομερό τελευταίο δεκάλεπτο νίκησε την ομάδα του Κλοπ με 3-1. Είναι τόσο κυνική αλλά και καλή η Λέστερ που αξίζει την εμπιστοσύνη μας Η Μίλαν δείχνει να «ξεφουσκώνει» και το λέω με αφορμή την ήττα από την Σπέτσια με 2-0 αλλά και αυτή από την Αταλάντα με 0-3 όταν την πόνταρα αλλά πιάστηκα αδιάβαστος.

Η Ίντερ μετά τη νίκη της με 3-1 απέναντι στην Λάτσιο ανέβηκε στην κορυφή και πιστεύω Ότι και θέλει και μπορεί να αυξήσει την διαφορά της από την συμπολίτισσα. Διπλό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να έχασε από τον ΠΑΟΚ με 0-2 νίκησε όμως στο κύπελλο τον Παναθηναϊκό με 2-1 και δείχνει να πατάει καλύτερα. Αυτός που δεν πατάει καθόλου καλά είναι ο ΟΦΗ που έχασε και από τον Βόλο με 1-2 και έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη. Θα πάω με την καλύτερη ομάδα στα δικά μου μάτια και τον άσσο.

Η Λοριάν ήταν αποτελεσματική αλλά όχι και τυχερή στο παιχνίδι με την Μονακό αφού δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα . Η Λιλ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες δεν απειλήθηκε καθόλου αλλά έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο την Μπρεστ. Δεν πιστεύω να κάνει κι άλλη γκέλα η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Διπλό. Η Αταλάντα προέρχεται από το διπλό με 0-1 μέσα στην έδρα της Κάλιαρι και είναι μαζί με την Νάπολι στην μέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γκατούζο παρά τα σοβαρά προβλήματα του προπονητή με τον πρόεδρο και τις σημαντικές απουσίες νίκησε την Γιουβέντους με 1-0. Πιστεύω ότι έχει προβάδισμα νίκης η ομάδα του Μπέργκαμο. Άσσος.

Η Παρί δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε την Νις με 2-3 και απέχει ένα βαθμό από την κορυφή και από την Λιλ ενώ για το champions league νίκησε με 1-4 την Μπαρτσελόνα. Η Μονακό ήταν καλή με την Λοριάν αλλά όχι αποτελεσματική και ισοφάρισε στο τέλος στο τελικό 2-2. Η Μονακό είναι πάρα πολύ καλή επιθετικά και μπορεί να κάνει την «ζημιά»

To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ 2

ΛΟΡΙΑΝ – ΛΙΛ 2

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΑΠΟΛΙ 1

Δεύτερη πρόταση

ΝΑΝΤ – ΜΑΡΣΕΙΓ 2

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΛΕΣΤΕΡ 2

Τρίτη πρόταση

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ 1

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ G/G

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ 1

Τέταρτη πρόταση

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.