«Αέρας» η Λαμία, σκόρπισε τον Παναιτωλικό

Metrosport Team20 Μαρτίου 2021

Καταιγιστική ήταν η Λαμία στη βροχή στο Αγρίνιο και πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Παναιτωλικού με 0-3.

Οι Φθιώτες καθάρισαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με κορυφαίο τον Ντέλετιτς που πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε τα άλλα δύο.

Η Λαμία πήρε προβάδισμα στο 24’, ο Ντέλετιτς με σέντρα ακριβείας σημάδεψε τον Βασιλακάκη που με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Πριν προλάβει να συνέλθει ο Παναιτωλικός, η Λαμία διπλασίασε τα τέρματά της. Μετά από γέμισμα του Καραμάνου μέσα στην περιοχή, ο Ντέλετιτς με πλασέ πάνω στην κίνηση νίκησε τον Μελίσσα για το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Τσότσαλιτς έκανε το λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Ντέλετιτς το εκμεταλλεύτηκε και έβγαλε τον Ρόμανιτς τετ α τετ με τον Μελίσσα και ο Σέρβος μέσος με εύστοχο πλασέ έγραψε το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός έψαξε ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε ψυχολογικά αποθέματα για την επιστροφή. Ωστόσο ο Βέργος στο 46’ και ο Αριγίμπι δεν κατάφεραν να σκοράρουν και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Με το τρίποντο της νίκης, η Λαμία έφτασε τους 26 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο +6 από Παναιτωλικό – ΟΦΗ (20β.) και στο +7 από την ΑΕΛ (19β.)

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Περέιρα (65΄Ταχάρ), Μεντίνα (46΄Γιάκολιτς), Τσότσαλιτς, Σκαρντοβέλι, Εντινγκά, Ντάλσιο (46΄Τσιγγάρας), Ντίας, Μάζουρεκ (46΄Βέργος), Αριγίμπι, Καρέλης (70΄Αζάντι).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (78΄Τζέιμς), Ντέλετιτς (88΄Σαραμαντάς), Καραμάνος, Βασιλακάκης (68΄Μπιάρναρσον).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.