Αέρας αλλαγής στον Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης16 Ιουλίου 2022

Μικρά, σταθερά αλλά τόσο απαραίτητα βήματα προόδου κάνει καθημερινά η ΠΑΕ Ηρακλής που αρχίζει να βγάζει μία μεγαλύτερη εξωστρέφεια και έναν πολύ πιο οργανωμένο και λειτουργικό προγραμματισμό. Αυτόν που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να παρουσιάζουν σε πολλούς τομείς συμπεριφορά και λειτουργία ερασιτεχνικής ομάδας. Αρχικά υπήρξε στελέχωση των γραφείων στη Μίκρα με υπαλλήλους, ετοιμάζεται νέο τμήμα μάρκετινγκ το οποίο θα… τρέξει το κομμάτι διαφημίσεων-χορηγιών, ενώ εδώ και αρκετές ημέρες οι εγκαταστάσεις θυμίζουν εργοτάξιο. 

Οι εργασίες στους χώρους των αποδυτηρίων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς (ηλεκτρικές, υδραυλικές εργασίες, επιδιόρθωση χώρων σάουνας κα), όπως επίσης και το βάψιμο των εξωτερικών χώρων από συνεργείο. Επίσης έγινε σπορά και λίπανση των γηπεδικών εγκαταστάσεων (τρία συνολικά). Παράλληλα χθες «εγκαινιάστηκε» η νέα ιστοσελίδα της ομάδας που βρίσκεται πλέον στον… αέρα. Συγκεκριμένα μέσω του iraklis-fc.com θα μπορούν πλέον οι φίλαθλοι να ενημερώνονται για τα θέματα της ομάδας, με ανακοινωσεις, δελτία Τύπου και άλλο ενημερωτικό υλικό.

Παράλληλα μέσω του καναλιού στο Youtube (Iraklisfc TV) θα υπάρχουν βίντεο με δράσεις της ομάδας.

Τέλος η ενημέρωση θα γίνεται και από τους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα Social Media (Facebook, Instagram, Τik Tok).

Βήματα μπροστά όμως γίνονται και στο αμιγώς αγωνιστικό, με την ομάδα πλέον από φέτος να διαθέτει όλα τα απαραίτητα όργανα (πχ gps που βοηθούν και στην ανάλυση στοιχείων για το τεχνικό επιτελείο), ενώ και οι έξι μέχρι στιγμές μεταγραφές ανεβάζουν ποσοτικά και ποιοτικά το επίπεδο του Ηρακλή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.