«Μετράει η ουσία για Άρη και ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2020

Ο Άρης προελαύνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έπειτα και από τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση της Superleague, όντας τέσσερις βαθμούς πίσω από τους «κιτρινόμαυρους».

Δύο δόξες των ομάδων της Θεσσαλονίκης, Ο Γιώργος Τουρσουνίδης και ο Πέτρος Πασσαλής, φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» αναλύοντας την εικόνα των δύο ομάδων.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Metropolis 95.5: 

Γιώργος Τουρσουνίδης: «Η ουσία είναι αυτή που μετράει και θα πρέπει στην κακή σου ημέρα να πάρεις το αποτέλεσμα. Όπως και χθες άξιζε τη νίκη αλλά για πολλούς λόγους δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Μετράει η ουσία και όχι τόσο το θέαμα, όπως και οι βαθμοί. Είναι νωρίς να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει τη χημεία του για να δείξει τις ικανότητες του. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό! Ο Γκάμα έχει δείξει ότι έχει το ποδόσφαιρο. Αντίστοιχος Γκάμα για τον ΠΑΟΚ είναι ο Σβαμπ, καθώς μπορεί να τραβήξει παίκτες μαζί του».

Πέτρος Πασσαλής: «Θα πρέπει στο ποδόσφαιρο να είσαι κυνικός αλλά θα διαφωνήσω ότι ο Άρης δεν παίζει καλά. Ο Άρης έχει αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι και θα πρέπει να το διορθώσει. Με βάση τη βαθμολογία ο Άρης έχει αέρα υπεροχής απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά έχει πολλά παιχνίδια ακόμα για το Πρωτάθλημα. Ο Μπρούνο Γκάμα είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση και κάνοντας επέμβαση στον χιαστό στα 32 του έτη έδειξε τον επαγγελματισμό του. Αποτελεί τον οδηγό για τον Άρη και θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο και για τον επιθετικό της ομάδας, όποιος και να είναι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.