ΑΕΛ-Βόλος: Oύτε τώρα οι «βυσσινί»!

Στέφανος Αβραμίδης30 Ιανουαρίου 2021

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν ΑΕΛ και ΝΠΣ Βόλος στο παιχνίδι που άνοιξε την 20η αγωνιστική της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι έμειναν «άσφαιροι» για πέμπτο σερί ματς και παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 24 βαθμούς στην 7η θέση.

Αν και η ΑΕΛ ήταν αυτή που καιγόταν περισσότερο για βαθμούς, ο Βόλος ήταν πιο επιθετικός. Στο 26ο λεπτό ο Ρενάτο αστόχησε ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ζίζιτς λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ προσπαθώντας να διώξει μία σέντρα από τα αριστερά και ανάγκασε τον Μπάγιτς να διώξει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ έγινε πιο επιθετική και έφτασε κοντά στο γκολ από εκτέλεση φάουλ του Ακούνια, όμως ο Κλέιμαν απομάκρυνε την μπάλα και τραυματίστηκε χτυπώντας στο δοκάρι.

Ο Βόλος είχε τεράστια ευκαρία στο 84' να πάρει τη νίκη αλλά ο Μπάγιτς νίκησε τον Δουβίκα στο τετ-α-τετ.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του Διαμαντόπουλου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και να παίρνουν από έναν βαθμό.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Μιχαήλ (46' Καρανίκας), Τσόσιτς (46' Χουσίνο), Ζίζιτς, Μπέρος, Κολομπίνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Ακούνια (83' Τρούγιτς), Πινακάς (46' Μπεν Χαντίρα), Ντουρμισάι (63' Μουκάντζο).

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος (58' Περέα), Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.