Η ΑΕΛ είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη δεύτερη της «χειμερινή» μεταγραφή καθώς έχει συμφωνήσει σε προσωπικό επίπεδο με τον Νταβίντ Κρίστιαν Όλαφσον.
Ο Ισλανδός αριστερός οπισθοφύλακας θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή, από πλευράς Λάρισας, μετά και το done deal με την περίπτωση του Ιβάν Μασόν. Οι «Βυσσινοί» περιμένουν ακόμα και σήμερα (11/1) να φτάσει στη χώρα μας ο Όλαφσον για τις τελικές λεπτομέρειες.
Ο 31χρονος αμυντικός πείστηκε από τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Κρακοβία, Γιάνι Ατανάσοφ, να έρθει στη Λάρισα και να παίξουν ξανά μαζί. Ο Ισλανδός αγωνίστηκε τα τελευταία περίπου δύο χρόνια στην Πολωνία μετρώντας 52 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ.
Ο Όλαφσον ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Μπρέινταμπλικ στην πατρίδα του, όπου κατέγραψε 126 συμμετοχές με 7 γκολ και 5 ασίστ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Άλεσουντ της Νορβηγίας με 75 συμμετοχές, 3 γκολ και 16 ασίστ, ενώ έπαιξε επίσης στην σουηδική Κάλμαρ με 71 ματς και 2 γκολ. Είναι επίσης 15 φορές διεθνής με την εθνική Ισλανδίας.
Ανταπόκριση: Ηλίας Μπίνας
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube