Πήρε βαθμό με εκπληκτικό come-back και πλησίασε στην άνοδο ο Λεβαδειακός!

Metrosport Team03 Απριλίου 2024

Για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Super League 2, ο Λεβαδειακός πήρε πολύ σημαντικό βαθμό στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (2-2), σε ένα ματς που οι "Βοιωτοί" βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ.

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, ο Λεβαδειακός επέστρεψε, πήρε σπουδαίο βαθμό και έκανε σημαντικό βήμα για την άνοδο.

Οι "Θεσσαλοί" προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό από λάθος στου Γκροφ που απέκρουσε ασταθώς προσπάθεια του Καλουτσικίδη αλλά έχασε τη μπάλα και ο Φατάι από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0). 



Επτά λεπτά αργότερα, η ΑΕΛ σκόραρε ξανά και "δράστης" ήταν ξανά ο 34χρονος Νιγηριανός επιθετικός της. Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ηλιάδης έπιασε μια δυνατή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Γκροφ του είπε "όχι", όμως ο Φατάι πρόλαβε πήρε το "επιθετικό" ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού για δεύτερη φορά (2-0).


Στη συνέχεια, το παιχνίδι είχε ένταση και δυνατές μονομαχίες. Στο 55' οι Βοιωτοί κέρδισαν πέναλτι με τον Γιαννιώτα. Ο Νίκας ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά η εκτέλεσή του ήταν κακή και ο Σουλούκος που έπεσε σωστά, μάζεψε την μπάλα από τη δεξιά του γωνία, κρατώντας το "μηδέν" για την ομάδα του.

Στο 73' τα αίματα "άναψαν" με τις δύο ομάδες να μένουν με παίκτη λιγότερο, αφού στο 73’ είδε την κόκκινη κάρτα τόσο ο Πλέγας για την ΑΕΛ, όσο και ο Λιάγκας για τον Λεβαδειακό.




Ο Λεβαδειακός είχε τα ψυχικά αποθέματα και με τα τέρματα των Τσιριγώτη (86') και Μορόν στο 90+7' πήρε τον βαθμό που τον διατηρεί σε απόσταση επτά βαθμών από την ΑΕΛ. 


ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος (50′ λ.τ. Σολούκος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Φατάι, Πεντρόζο, Παπαγεωργίου, Μαυριάς

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πούρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε, Μεχία, Κουάντρα, Νίκας, Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς










Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.