Στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος και τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στην ΑΕΛ μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο αγωνιστικό τμήμα.
Ο Γιώργος Πετράκης εδώ και αρκετές ημέρες αποτελεί οριστικά παρελθόν, ο Στέλιος Μαλεζάς είναι, πλέον, ο νέος προπονητής και η ηρεμία επιστρέφει σταδιακά στις τάξεις των «βυσσινί», οι οποίοι θέλουν να συνδυάσουν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά τη διακοπή με μια νέα αρχή στο Πρωτάθλημα.
Ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό, βεβαίως, κάθε άλλο παρά προσφέρεται για... επανεκκίνηση δεδομένου του βαθμού δυσκολίας. Μια καλή εμφάνιση και μια ανταγωνιστική παρουσία κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ακόμη κι αν δεν συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα μπορεί, ενδεχομένως, να αποτελέσει «ένεση» ψυχολογίας και «βάλσαμο» στις ανοικτές «πληγές» που προκάλεσε στην ΑΕΛ η συντριβή από τον Βόλο.
Στα αγωνιστικά, ο Στέλιος Μαλεζάς δεν μπορεί σίγουρα να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Παντελάκη και των Ατανάσοφ, Σαγκάλ που δηλώθηκαν να εκτίσουν ποινή κόντρα στον Ολυμπιακό. Στον αντίποδα, εξέτισε και επιστρέφει ο Γιάννης Πασάς.
Ηλίας Μπίνας
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube