ΑΕΚ: Το μοναδικό ερωτηματικό του Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αυτό είναι και το σκεπτικό του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στα έως τώρα πλάνα του έδειξε πως δεν σκοπεύει να προβεί σε αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμό ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (30/10, 19:30, Metropolis 95.5, Metrosport.gr) με μοναδική εκρεμότητα να είναι η θέση του αριστερού μπακ.

Και αυτό γιατί οι Μοχαμάντι και Χατζισαφί ναι μεν έβγαλαν μέρος της χθεσινής προπόνησης, όμως δεν βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση να αγωνιστούν. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ των Ιρανών αριστερών μπακ, παρότι οι δυό τους καταβάλουν τα μέγιστα για να μπορέσουν να δώσουν το παρόν την Κυριακή, ενώ η σημερινή προπόνηση θα κρίνει πολλά. 

Κατά τα άλλα, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει το καθιερωμένο πλέον 4-4-2, με τον Πινέδα να είναι το δεύτερο αμυντικό χαφ, τον Γκατσίνοβιτς να παίζει στα αριστερά και τον Αραούχο να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία. Όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, υπενθυμίζεται πως κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Αλμέιδα επέλεξε να βάλει τον Σιντιμπέ (κανονικά αγωνίζεται στα δεξιά) και μένει να δούμε αν θα κάνει το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ, εφόσον βέβαια δεν καταφέρει κανένας από τους Ιρανούς να δώσει το παρόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.