Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα δηλωθούν ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΚ στο Conference League, με το... γράψε σβήσε των ανθρώπων της ομάδας να έχει φουντώσει τις τελευταίες ώρες.
Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 5η Φεβρουαρίου ή για την ακρίβεια η 6η του μηνός, καθώς οι ομάδες πρέπει να τη δηλώσουν μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Οι δύο αγώνες του Δικεφάλου είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 12 και 19 Μαρτίου.
Η Ένωση ολοκλήρωσε τις χειμερινές μεταγραφικές της κινήσεις με την απόκτηση των Σαχαμπό, Βάργκα και Γκεοργκίεφ ξοδεύοντας το ποσό-ρεκόρ των 9 εκ. ευρώ.
Εκτός λίστας στην League Phase είχαν μείνει οι Λιούμπιτσιτς (μπήκε προσωρινά αντί του τραυματία Ζίνι), ο Ζοάο Μάριο, ο Καλοσκάμης.
Πλέον η σίγουρη αλλαγή είναι αυτή του Βάργκα με τον Πιερό στην γραμμή της επίθεσης.
Για τη δεύτερη αλλαγή ο Λιούμπιτσιτς είναι φαβορί να πάρει την θέση του Γκρούγιτς, με τον Ζοάο Μάριο να έχει λιγότερες πιθανότητες λόγω της εικόνας του το τελευταίο διάστημα.
Υποψήφιος προς... αποχώρησε είναι ο Περέιρα, αν και δείχνει δύσκολο να μείνουν εκτός λίστας δύο χαφ αν υπολογιστεί ότι «off» θα είναι και ο Γκρούγιτς.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube