ΑΕΚ- ΠΑΟΚ Κ19 (1-2): Ο Γκιτέρσος έφερε τα πάνω κάτω... εις διπλούν

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2022

Με μια ακόμη σπουδαία νίκη, και μάλιστα με ανατροπή, η ασπρόμαυρη Κ19 επικράτησε της αντίστοιχης της ΑΕΚ, παραμένοντας για ακόμη μια αγωνιστική στη κορυφή του πρωταθλήματος. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γκιτέρσος.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν με φόρα στο παινχνίδι, σκοράροντας γκολ από τα αποδυτήρια μόλις στο 3ο λεπτό με τον Παναγιώτη Γεωργέα, ο οποίος πήρε το »ριμπάουντ», αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και επέστρεψε στον ίδιο κάνοντας το 1-0.

Η Ένωση συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Γιάννη Πιτιλάκο, αλλά ο ΠΑΟΚ είπε την τελευταία του λέξη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και μέσα σε ένα δίλεπτο, άλλαξε όλο το παιχνίδι. 

Στο 83', μετά από ασίστ του Τσίκου, ο Γκιτέρσος ισοφάρισε σε 1-1 και στο επόμενο λεπτό, μετά από ωραία ενέργεια του Σνάουτσνερ, ο Γκιτέρσος και πάλι έκανε το 1-2, με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ένα αποτέλεσμα που τον φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Αγγελόπουλος, Σβίγκος (78' Χατζηνικολάου) Κοσίδης, Βαλκάνης, Γιαννούλης, Μαρούτσης, Κυρσανίδης (78' Λέλεκας) Πιτιλάκος (64' Μούτσα) Γεωργέας Α. (64' Κοντάκης) Γεωργέας Π, Γκολφίνος (57' Κοντορουχάς).

ΠΑΟΚ (Στέλιος Μαλεζάς): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Τσίκος, Αδάμ (67′Αθανασίου), Καλόγηρος, Γκιτέρσος, Γκούμας (67′ Ιμπραήμ), Μάρτος (67′ Σνάουτσνερ) .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.