ΑΕΚ: Ο Πόνσε είναι ο πρώτος Αργεντινός σκόρερ για το 2024 πάνω από Λαουτάρο και Ντιμπάλα!

Metrosport Team06 Μαρτίου 2024

Ο Εζέκιελ Πόνσε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, το αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του και είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ φέτος. 

Ο 26χρόνος Αργεντινός παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα της σεζόν, είχε το χαμένο πέναλτι με τον Άρη στο κύπελλο που ήταν και ο μοιραίος , πάτησε το κουμπί και πλέον σκοράρει ασταμάτητα με τη φανέλα της ένωσης στην επιστροφή του στην ομάδα. Στη δεύτερη θητεία του με τους κιτρινόμαυρους έχει ήδη φτάσει τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο μέσα στο τρέχον έτος.

Η Ισπανική εφημερίδα «AS» έκανε ειδική αναφορά στον ποδοσφαιριστή. Ο άσσος της ΑΕΚ άφησε πίσω του 2 σπουδαίους συμπατριώτες του που διαπρέπουν στην Serie A τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ και τον Πάουλο Ντιμπάλα της Ρόμα, αμφότεροι έχουν πετύχει 9 τέρματα. 

«Ο Εζεκιέλ Πόνσε ανέκτησε και πάλι τη φόρμα του και μέσα στο έτος είναι ο κορυφαίος Αργεντινός σκόρερ με 10 γκολ. Ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει σκοράρει περισσότερες φορές από σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως οι Μαρτίνες και Ντιμπάλα. Στα 26 του, έχει δρόμο ακόμα ωστόσο φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι ο τόπος που του δίνει αυτοπεποίθηση.

Στην αρχή της φετινής σεζόν δυσκολεύτηκε αλλά το νέο έτος πηγαίνει πολύ καλά για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και κατάφερε να πετύχει εννιά γκολ στα πρώτα επτά παιχνίδια του 2024. Ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις του απέναντι σε Ατρόμητο, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα. Τα γκολ του Πόνσε έχουν βοηθήσει την ΑΕΚ που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ», αναφέρει η ισπανική «AS» στο ειδικό αφιέρωμα που έκανε στον Πόνσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα βρίσκεται και ένας άλλος αργεντινός που κάνει καριέρα στην χώρα μας μετά τον Πόνσε είναι ο Χουάν Μιριτέλο ο οποίος με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης πέτυχε 7 γκολ με τους Αρκάδες.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.