Γκουντενούδης: «Δεν συμφωνούμε με το να παίζει ο Απόλλων Πόντου στο γήπεδό μας» - Παρέμβαση Μπαλτίδη

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Πολυκάστρου, Παναγιώτης Γκουντενούδης, μιλώντας για την απόφαση της δημοτικής αρχής να συνεχίσει και φέτος την παραχώρηση του τοπικού γηπέδου στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου. Μια απόφαση που δεν βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας, με τον Τάκη Μπαλτίδη να κάνει την δική του παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε αρχικά στον αέρα του Metropolis 95,5, ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Πολυκάστρου: «Έχει πάρει μια απόφαση η δημοτική αρχή της περιοχής, που παραχωρεί το γήπεδο στον Απόλλωνα Πόντου. Εμείς δεν είμαστε σύμφωνοι και δεν μας ρώτησε κανείς για αυτό. 

Εμείς αναλάβαμε την ομάδα το καλοκαίρι,  μέσα Ιουνίου. Κανείς δεν ήρθε σε επαφή  με εμάς για να μας ρωτήσουν αν θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Εμείς βγήκαμε απέναντι σε αυτή την απόφαση γιατί δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε όπως θέλουμε ως σύλλογος. 

Μπορεί ένας εξ αναβολής αγώνας να βάλει φρένο στις προπονήσεις πχ της ακαδημίας μας. Αυτό είναι ένα δημοτικό γήπεδο της περιοχής. Έχουμε στείλει έγγραφα και μας έδωσαν μια απάντηση πως πρόκειται για ομάδα που εκπροσωπεί τον ποντιακό ελληνισμό.

Εγώ ξέρω ότι τον ποντιακό ελληνισμό τον εκπροσωπεί ο Απόλλων Καλαμαριάς, όχι ο Απόλλων Πόντου. Είναι μια καινούρια ομάδα, καλώς υπάρχει, αλλά εμείς δεν τους θέλουμε στο Πολύκαστρο».

Παράλληλα, την παρέμβασή του έκανε και ο Τάκης Μπαλτίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Κάποιοι βάλανε μια λέξη, γιατί πίστευαν στα 3 εκατομμύρια των Ποντίων . Όπου όμως πεις Απόλλων, ξέρουν της Καλαμαριάς. 

Ρωτάω το δήμαρχο του Πολυκάστρου, γνωρίζει ότι η βία είναι σε έξαρση; Τι συμφέροντα έχετε κύριε δήμαρχε του Πολυκάστρου; Κάποιοi τρώνε καλά για να παίζει το έκτρωμα μια εδώ και μια εκεί. Εμείς διώξαμε την ομάδα που έχουμε 800 παιδιά, εσύ είσαι έξυπνος δήμαρχε του Πολυκάστρου και τους δέχεσαι;

 Εγώ είμαι εδώ να του δείξω πως ξυρίζουν τα αυγά. Να βγει ο δήμαρχος του Πολυκάστρου να μου πει τι συμφέροντα εξυπηρετεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.