ΑΕ Φιλύρου: «Τιμή και περηφάνια για τους Στέλιο Τσαχουρίδη και Φίλιππο Καλαμπάκα»

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Οκτωβρίου 2021

Για την μεταγραφή του Στέλιου Τσαχουρίδη στην Αναγέννηση Πλαγιάς και του Φίλιππου Καλαμπάκα στον Εδεσσαϊκό, η ΑΕ Φιλύρου εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την τιμή και την περηφάνια της όπου δύο παιδιά των ακαδημιών της κάνουν το άλμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Η ανακοίνωση για Τσαχουρίδη:

Η ΑΕ Φιλύρου αισθάνεται χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια όταν βλέπει δικά της παιδιά να κάνουν το βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιριστή τους καριέρα. Ο λόγος για τον Στέλιο Τσαχουρίδη, ο οποίος ανδρώθηκε στις ακαδημίες της ΑΕ Φιλύρου και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έφεραν στον Αγροτικό Αστέρα, όπου αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο. Πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Αναγέννηση Πλαγιάς. Του ευχόμαστε μια γεμάτη χρονιά δίχως τραυματισμούς.

Η ανακοίνωση για Καλαμπάκα:

Η διοίκηση της ΑΕ Φιλύρου αισθάνεται τιμή και περηφάνια για την μεταγραφή του Φίλιππου Καλαμπάκα στον Εδεσσαϊκό. Ένα δικό μας παιδί που ανδρώθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου, ανοίγει τα φτερά του, παίρνοντας μεταγραφή σε μια ιστορική ομάδα που αγωνίζεται πλέον στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον προπονητή της ομάδας, Άγγελο Ζαζόπουλο και του ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει με τον Εδεσσαϊκό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.