ΑΕ Φιλύρου: Οργή και αγανάκτηση - Το... απίστευτο πέναλτι στην Κ 14 (vid)

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

H διοίκηση της ΑΕ Φιλύρου εκφράζει την οργή της και την αγανάκτησή της για τη διαιτησία που έτυχε η Κ14 του συλλόγου κόντρα στους Μπέμπηδες 2000 (2) στον πρώτο ημιτελικό του Πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣΜ στο γήπεδο της Καρδίας.

Ιδιαίτερα αναφορά γίνεται στο πέναλτι που δόθηκε υπέρ των αντιπάλων. Στην ανακοίνωση της αναφέρει:

Ντράπηκε και η ντροπή με την ανύπαρκτη υπόδειξη πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι του αγώνα όπου ακόμα και η αντίπαλη ομάδα απόρησε για το τι έδωσε ο συγκεκριμένος κύριος. Μας προκαλεί θλίψη που ένας διαιτητής σε έναν τέτοιο σημαντικό αγώνα που διακυβεύεται μία μεγάλη πρόκριση στον τελικό να στερεί και να...κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας και τον κόπο του προπονητή μας που κόντρα σε όλους κι όλα έχει φτάσει να διεκδικεί μία θέση στον τελικό. Δεν θα ανεχτούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες και ζητούμε από την ΕΠΣΜ να σταθεί στο ύψος της και να τιμωρήσει παραδειγματικά τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τους γονείς για όλη την στήριξη που παρέχουν στο τμήμα κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς και καλούμε όλο τον κόσμο του Φιλύρου να γεμίσει το γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο (20/4, 10:00) και να σπρώξει τα παιδιά μας στον μεγάλο τελικo.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.